bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на вирішення суспільно значущих проблем та інтенсифікацію реформ
14.02.2012

Програма “Схід-Схід: партнерство без кордонів” Міжнародного фонду “Відродження” оголошує річний конкурс 2012 року “Міжнародне партнерство для розвитку демократії та сприяння реформам”.

Підтримуватимуться соціально спрямовані проектні пропозиції, які передбачатимуть порівняльний аналіз і напрацювання щодо практичного використання досвіду різних країн у впровадженні реформ і вирішенні суспільних проблем із безпосереднім залученням громадянського суспільства

Мета конкурсу:

  • посилення ролі громадянського суспільства у вирішенні суспільно значущих проблем та інтенсифікації реформ у соціальних сферах, пов’язаних із повсякденним життям і діяльністю громадян, через обмін найкращими міжнародними практиками й ідеями здійснення ефективних громадських ініціатив;
  • сприяння процесам демократизації в посткомуністичному регіоні через розвиток міжнародної співпраці й об’єднання зусиль організацій громадянського суспільства.

Конкурс триває впродовж року. Бюджет конкурсу відкритий.

Бюджет проекту – орієнтовно 100 000 гривень.

До початку реалізації проекту має залишатися мінімум 3 місяці від дати подання проектної пропозиції!

Зверніть увагу, що протягом року умови конкурсу може бути скориговано згідно з зауваженнями та пропозиціями представників громадськості.

Концептуальні заявки слід надсилати електронною поштою на адресу [email protected] до 10 числа кожного місяця 2012 року, крім серпня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.