bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендії для навчання на програмі «Управління неприбутковими організаціями»
14.09.2011

Інститут лідерства та управління (ІЛУ) УКУ створив стипендіальний фонд. Завдяки цьому студенти можуть отримати стипендію на навчання на програмі «Управління неприбутковими організаціями».

Прийом документів триває до 20 вересня.

«Формуючи групу, ми намагаємось створити середовище зросту для кожного учасника програми. Тому мотивація до навчання, готовність відкрито сприймати навчальний матеріал та критично аналізувати є вирішальними критеріями відбору.Також ми розуміємо фінансову спроможність працівників чи самих неприбуткових організацій, тому шукаємо можливості допомогти тим, хто не в змозі оплатити внесок на покриття витрат. Власне тому Інститут створив стипендіальний фонд», – коментує директор ІЛУ Наталія Бордун.

Програма Інститут лідерства та управління розроблена для лідерів громадського сектору, які прагнуть здобути або поглибити свої навики управління в неприбутковому секторі. Вона вдало поєднує прикладне навчання з практичною можливістю розпочати власний проект, чи розробити та впровадити проект змін у своїй організації.

Випускниця програми «Управління неприбутковими організаціями» Ірина Таран розповідає про враження від навчання: «Якщо говорити про саму Програму – вона досить вдало розроблена. Дуже цікаво слухати викладачів, коли вони розповідали ніби про одні і ті ж речі, але з різних позицій. Тоді розуміння приходило ще глибше. Тут знаннями діляться справжні професіонали».

Із запитаннями звертайтесь до координатора програми «Управління неприбутковими організаціями» Наталки Мисули, тел. (066) 542-26-38, (067) 491-48-23, (032) 240-99-44 внутр.2050, e-mail: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.