bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма грантів в органічному секторі
27.10.2024

В межах грантової програми надаватиметься підтримка ініціативам, які сприятимуть збільшенню продажів органічної продукції, розширенню органічного асортименту на полицях магазинів, зокрема через збільшення термінів зберігання органічної продукції та налагодженню нових ланцюгів постачання.

Напрямки підтримки та форми діяльності в межах Програми грантів в органічному секторі:

• сприяння збуту органічної продукції та відкриття нових каналів збуту органічної продукції на внутрішньому ринку;
• скорочення ланцюгів постачання від виробника до споживача на внутрішньому ринку;
• покращення презентації органічної продукції на полицях на внутрішньому ринку, зокрема через збільшення термінів зберігання органічної продукції.
 

До участі в конкурсі на отримання гранту за даною грантовою програмою допускаються українські сертифіковані оператори органічного ринку, які представлені на внутрішньому ринку або готові вийти на ринок України.

В межах Програми грантів в органічному секторі може надаватися підтримка для придбання обладнання, але його вартість не повинна перевищувати 60% від загальної суми гранту.

Вся офіційна інформація про грантову програму, положення, форми заявок та публічна інформація публікуються на сайті.

Заявки разом з додатками на отримання грантів приймаються до 10 листопада 2024 року подаються через електронну форму за посиланням.

Результати конкурсу будуть оголошені не пізніше 10 грудня 2024 року. Діяльність, запропонована в заявках, може бути реалізована протягом періоду, що не перевищує 10 місяців, починаючи з січня 2025 року. 

В межах цього конкурсу буде підтримано близько 30 заявок на загальну суму 150’000 швейцарських франків. Середній розмір підтримки (гранту) на один проєкт230’000,00 грн., при цьому остаточну суму гранту, яку може отримати Грантоотримувач визначає грантовий комітет. 

Детальніше про грант за посиланням.

З додатковими запитанням звертайтеся до Олени Дейнеко, голови правління громадської спілки «Органічна ініціатива», e-mail: [email protected], +38 067 1039694.

...

Програма грантів в органічному секторі фінансується Швейцарією та впроваджується в межах проєкту «Жіноче підприємництво в органічному секторі» (WEOS), що впроваджується МБО «Інформаційний центр «Зелене досьє» у партнерстві з громадською спілкою «Органічна ініціатива» та швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія) з метою підтримки українських виробників органічної продукції та сприяння подальшому розвитку органічного ринку, збільшення торгівлі українською органічною продукцією з вищою доданою вартістю на внутрішньому ринку.

Програма грантів в органічному секторі адмініструє Міжнародна благодійна організація «Інформаційний центр «Зелене досьє» у партнерстві з громадською спілкою «Органічна ініціатива».

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.