bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант для організацій, що працюють над покращенням психічного та фізичного здоров’я жінок
19.10.2024

«Дії заради здоров'я жінок» це всесвітній відкритий конкурс з бюджетом 250 мільйонів доларів США, оголошений компанією Pivotal, який фінансуватиме організації по всьому світу, що покращують психічне та фізичне здоров'я жінок.

Організації, що відповідають критеріям конкурсу, повинні служити жінкам і мати досвід покращення їхнього психічного та фізичного здоров'я. У своїй роботі вони повинні керуватися принципами справедливості та бути готовими розширювати свою діяльність для зміцнення здоров'я більшої кількості жінок. До участі запрошуються організації з усього світу.

Для кого

Основною метою організації-заявника має бути покращення здоров'я жінок (за винятком окремих випадків, коли в рамках відкритого конкурсу буде підтримано окремий підрозділ організації-заявника, наприклад, проект, що фінансується з бюджету, або велику програму чи центр, орієнтований на покращення здоров'я жінок). Наступні типи організацій мають право подавати заявки на участь у конкурсі:

• Організація, створена відповідно до законодавства юрисдикції своєї країни, яка отримала податковий номер IRS або визнана еквівалентною організації за розділом 501(c)(3) та 509(а) (1) або (2) за NGOsource, термін дії якої не закінчився і буде чинним або може бути продовжений до дати виплати призу.

• Організація, яка визнана згідно із законодавством відповідної юрисдикції неурядовою організацією, вищим навчальним закладом, благодійною організацією, неприбутковою організацією або організацією аналогічного типу, яка не є неприбутковою організацією або державною установою.

• Філії національних організацій за умови, що філія є окремою організацією відповідно до 501(c)(3) та 509(а)(1) або (2) (або іноземного еквіваленту) і має власну раду директорів;

• Організація-заявник є єдиною юридичною особою, яка несе юридичну відповідальність, має повноваження та контролює використання будь-яких грантових коштів, відповідає за звітність щодо будь-яких грантових коштів і повинна мати можливість здійснювати фактичне та юридичне керівництво та нагляд за використанням грантових коштів.

Сума: кожна організація-переможець отримає гнучке фінансування у розмірі від 1 000 000 до 5 000 000 доларів США.

Дедлайн


Зацікавлені організації повинні зареєструватися, щоб подати заявку до 16:00 за центральноєвропейським часом у вівторок, 3 грудня 2024 року. Заповнені заявки мають бути подані до 16:00 за центральноєвропейським часом у п'ятницю, 10 січня 2025 року.

Прийнятні заявки будуть оцінені чотирма іншими заявниками під час спільного розгляду у березні 2025 року. Заявники, які наберуть найбільшу кількість балів, пройдуть на розгляд оціночної комісії, де їх оцінюватимуть чотири члени оціночної комісії. Оцінки будуть скориговані для забезпечення справедливості. Організація «Дії заради здоров'я жінок» обере переможців серед організацій з найвищим рейтингом. Переможці відкритого конкурсу «Дії заради здоров'я жінок» будуть оголошені до кінця 2025 року.

Якщо ви зареєструвалися для участі в конкурсі «Дії заради здоров'я жінок», ви отримаєте електронного листа з підтвердженням вашої реєстрації. Протягом години ви отримаєте ще один електронний лист з інструкціями щодо доступу до заявки на участь у відкритому конкурсі.

Детальніше про грант тут
:https://womenshealth.leverforchange.org/submit

 

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.