bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

CIVIC оголошує грантовий конкурс для проєктів на покращення захисту цивільного населення
04.10.2024

Метою грантового конкурсу є підтримка місцевих організацій громадянського суспільства у вирішенні нагальних потреб захисту цивільного населення на основі пріоритетів громади та у співпраці з місцевою владою та іншими інституціями/установами/ організаціями, які відповідають за захист цивільного населення на рівні громад

Географія проєктів. Цей відкритий конкурс буде проходити на території Арбузинської, Бузької, Южноукраїнської громад Миколаївської області та Кочубеївської громади Херсонської області. 

Тематичні напрями проєктів:
1. Посилення фізичного захисту цивільного населення
2. Забезпечення доступу цивільного населення до достовірної інформації, що пов’язана з безпекою

З переліком можливих заходів, які можна включити до проєктної пропозиції, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/ZwCy1cXr. Цей список не є вичерпним — ви можете запропонувати інші заходи, які відповідатимуть цілям проєкту.

!УВАГА:  Пріоритет буде надано локальним ініціативам. CIVIC підтримує організації без попереднього досвіду. За наявності мотивації і можливості CIVIC може допомогти з реєстрацією громадської організації. Це може бути ваш перший грант.

Бюджет одного проєкту може складати від 5 000 доларів США до 12 000 доларів США. Запропонований термін впровадження проєктних пропозицій може складати до 6 місяців. Проєкти, які отримають фінансування у межах цього конкурсу грантів, повинні завершитись до 30 квітня 2025 року.

Дедлайн для подачі заявок до 23:59, 31 жовтня 2024 року за київським часом.

Спосіб подачі проєктних пропозицій. Для подання проєктної пропозиції необхідно заповнити такі три документи українською або англійською мовами:

1. Аплікаційна форма форма заявника (див. Додаток І)
2.
Бюджетна форма заявника (див. Додаток ІІ)
3.
Таблиця індикаторів заявника (див. Додаток ІІІ)

З повним текстом умов грантового конкурсу можна ознайомитись за посиланням: https://shorturl.at/zorHw

Заповнені документи необхідно надіслати з темою листа “LIF Application_Назва Вашої Організації” електронною поштою на адресу [email protected] 

У разі виникнення питань щодо конкурсу звертайтеся до Грантової спеціалістки CIVIC, Карини Анапріюк поштою [email protected] або за телефоном +380987541336

Грантовий конкурс адмініструє Center for Civilians in Conflict за підтримки Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади в рамках проєкту «Зменшення шкоди цивільному населенню в Україні шляхом посилення захисту на рівні громад та розвитку цивільно-військового співробітництва».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.