bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова програма для переміщених закладів професійно-технічної освіти
25.09.2024

Програма “Мріємо та діємо” (UNITY), яка втілюється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує конкурс для участі в грантовій програмі для закладів професійної (професійно-технічної) освіти (П(ПТ)О), переміщених внаслідок російсько-української війни.

 

Через повномасштабне вторгнення Росії в Україну у 2022 році, більше 100 закладів вищої освіти були переміщенні та зазнали значного негативного впливу від військових подій.У відповідь на потреби таких закладів, програма “Мріємо та діємо”  прагне надати грантову підтримку переміщеним закладам аби сприяти відновленню якісної освіти в закладах П(ПТ)О, через запровадження новітніх технологій, які дозволять відновити/покращити освітній процес,  імплементацію програм підтримки студентів та педагогічних колективів закладів тощо.

Цільова аудиторія: Заклади професійної (професійно-технічної) освіти (професійно-технічні училища;  коледжі; технікуми; вищі професійні училища).

Очікувана тривалість проєктів: від 4 до 9 місяців

Бюджет проєкту: Від 5 000 до 25 000 доларів США

Детальну інформацію щодо конкурсу, а також необхідну документацію ви можете знайти за посиланням

Будь-які питання, що стосуються цього конкурсу, слід надсилати в письмовій формі на адресу [email protected] не пізніше 3 жовтня 2024 р. із темою листа: Запитання згідно з ЗПЗ № 2025-043.  Відповіді на запитання надсилатимуть усім учасникам конкурсу 7 жовтня 2024 року.

Заявка подається в електронному форматі до 23:59 години (за Київським часом) до 20 жовтня 2024 року із темою листа: Заявка згідно з ЗПЗ № 2025-043: назва ГО+ назва закладу П(ПТ)О  за адресою: [email protected]  Заявку надсилає одна із сторін команди (або НУО, або заклад П(ПТ)О).

***

Програма USAID «Мріємо та діємо» підтримує молодіжні інновації та підприємництво, сприяє активній участі молоді у прийнятті рішень та залученню молоді до вирішення проблем на національному та місцевому рівнях.  Створюючи сприятливе середовище та відновлюючи доступ до формальних і неформальних освітніх можливостей, програма підсилює молодь на шляху реалізації мрій, ідей та дій спрямованих на демократичне та європейське майбутнє України. 

Сторінки програми в соцмережах: Facebook та Instagram

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.