bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантовий конкурс для ОГС у межах проєкту «Віднова»
23.09.2024

Проєкт “Віднова” оголошує грантовий конкурс для громадських організацій, які працюють над зміцненням соціальної згуртованості та розвитку молоді у громадах. 

Основне завдання конкурсу: підтримка громадських ініціатив (місцевих проєктів), що сприяють підвищенню стійкості та соціальної згуртованості на місцевому рівні на основі процесу участі та зміцнення потенціалу молоді, залученості молоді до процесів відновлення, сприяння розвитку місцевого самоврядування, підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та постраждалого від війни населення.

Ключові принципи, що мають лежати в основі проєктів: не нашкодь, доказовість, гідність, стійкість, інклюзивність, згуртованість, участь та сталість.

Хто може брати участь

Заявки приймаються від організацій громадянського суспільства (ОГС),  які зареєстровані відповідно до чинного законодавства України або ініціативних груп та оперують на рівні вказаних областей, та мають на меті реалізовувати проєкти в певних громадах, а саме: Миколаївська область - Баштанська громада, Березнегуватська громада, Галицинівська громада, Івано-Франківська область — Коломийська громада, Тлумацька громада, Калуська громада.

Бюджет

  • Розмір гранту: не має перевищувати 5 000 євро у гривневому еквіваленті.
  • Очікується підтримка проєктів із тривалістю реалізації до 25 лютого 2025 року.

Термін подачі заявок:

Прийом документів на участь у грантовому конкурсі з 23 вересня до 13 жовтня 2024 року. 

Від однієї організації може бути подано не більше однієї заявки.

Як подати заявку?

Для більш детальної інформації можна ознайомитися з “Положення про грантовий конкус” drive.google.com/drive/folders/1p2XeESOzLDFOz3XdwdJqiger4gcI4uaJ

Щоб взяти участь у грантовому конкурсі, необхідно заповнити Додаток 1 та Додаток 2 та надіслати на електронну адресу [email protected] у темі листа вказати “Грантова заявка_ВІДНОВА_Назва організації” та прикріпити необхідні документи:

  • Додаток 1 — форма грантового проєкту у форматі WORD або PDF.
  • Додаток 2 — бюджет проєкту у форматі EXCEL.

Контактна інформація

Якщо у вас виникли питання щодо конкурсу або процесу подачі заявки, будь ласка, звертайтеся до нас за електронною адресою до 20.10.2024 р. [email protected].

Проведення інформаційної сесії

27 вересня 2024 року  для всіх зацікавлених ОГС «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» проведе інформаційну зустріч, під час якої ви можете детально дізнатися про умови грантового конкурсу та отримати відповіді на запитання. Для участі в інформаційній зустрічі необхідно заповнити реєстраційну форму — docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerAdC0Z0yusqClxbYlsaU-QK9f9EpW-4QHQf5MRdYpjAD9CA/viewform, подія відбудеться в онлайн форматі на платформі ZOOM. Зареєстровані учасники отримають посилання на подію на електронні адреси, вказані під час реєстрації.

Проєкт «Віднова» реалізує Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» у співпраці з гуманітарною організацією «Людина в біді» та за фінансової підтримки Чеської агенції розвитку​.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.