bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

РАТН оголошує тендер на закупівлю обладнання
30.08.2024

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» («Support TB Control Efforts in Ukraine»)  за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зниження тягаря ТБ в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання і належного лікування хворих на ТБ, ЛС-ТБ і ко-інфекції ТБ/ВІЛ.

1.    В рамках Проекту передбачається закупівля «Обладнання стерилізаційне,   дезінфекційне та санітарно-гігієнічне (Мийна-дезінфекційна машина), машини для термічної обробки матеріалів (Ультразвукова мийка), медичне обладнання та вироби медичного призначення різні (Меблі з нержавіючої сталі), апарати для дистилювання, фільтрування чи ректифікації (Система підготовки демінералізованої води)» для попередження розповсюдження інфекцій та відповідності заклада стандартам акредитації для надання медичної допомоги та медичного страхування, а також дотримання вимог інфекційного контролю та безпеки медичних працівників від впливу інфекційних агентів з одного боку та повністю виключить вплив людського фактора на якість проведених робіт.

2.    РАТН оголошує конкурс на відбір компанії, яка постачатиме обладнання, вказане у Технічному завданні, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.

3.    Тендерна документація  включає наступні документи:

Розділ 1. Технічна пропозиція -  Технічне завдання та Типові форми.
Розділ 2. Фінансова пропозиція - Типові форми.

4.    За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка отримає право на укладення договору на постачання вказаного «Обладнання стерилізаційне,   дезінфекційне та санітарно-гігієнічне (Мийна-дезінфекційна машина), машини для термічної обробки матеріалів (Ультразвукова мийка), медичне обладнання та вироби медичного призначення- різні (Меблі з нержавіючої сталі), апарати для дистилювання, фільтрування чи ректифікації (Система підготовки демінералізованої води)».

5.    До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

6.    Ціни мають бути зазначені в доларах США, оплату буде здійснено у гривні по курсу НБУ на дату сплати.

7.    Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected] у темі листа просимо зазначити «Обладнання стерилізаційне, дезінфекційне та санітарно-гігієнічне (Мийна-дезінфекційна машина), машини для термічної обробки матеріалів (Ультразвукова мийка), медичне обладнання та вироби медичного призначення-різні (Меблі з нержавіючої сталі), апарати для дистилювання, фільтрування чи ректифікації (Система підготовки демінералізованої води)».

8.    Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється 9 вересня 2024 року 12:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.  

9.    Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 16 вересня 2024 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження конкурсною комісією. Закупівля буде здійсненна після узгодження з донором.

10.    РАТН залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку цінову пропозицію відповідно до документації, Політик і Процедур організації PATH і право припинити процедуру тендеру та відмовитися від усіх цінових пропозицій у будь-який час до укладання договору без будь-якої відповідальності перед учасниками тендеру.

11.    РАТН залишає за собою право змінювати кількість одиниць товару до закупівлі після отримання пропозицій і обрання переможця.

12.    Оголошення про конкурс розміщуються Організатором на сайті www.prostir.ua, www.gurt.org.ua та www.prozorro.gov.ua.


Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу електронного поштового сервісу, за будь-які помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням через виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу надана неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.


Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.