bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проєктів «Громадські ініціативи для відновлення та розвитку територіальних громад»
27.08.2024

 
Оголошуємо конкурс проєктів «Громадські ініціативи для відновлення та розвитку територіальних громад».
 
Агентство економічного розвитку, виконавець проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні в Миколаївській області», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує місцеві громадські та благодійні організації, ініціативні групи з територіальних громад , які є партнерами Програма DOBRE у Миколаївській області (Баштанська ТГ, Вознесенська ТГ, Галицинівська ТГ, Снігурівська ТГ) подати заявки на участь у конкурсі проєктів «Громадські ініціативи для відновлення та розвитку територіальних громад».
 
Мета конкурсу – активізація жителів територіальних громад та залучення їх до вирішення питань місцевого значення – невід’ємні складові успішного відновлення, розвитку територіальних громад.
 
Ідеї проєктів мають відповідати пріоритетам, що визначені стратегіями розвитку, планами відновлення та розвитку, програмами комплексного відновлення територіальних громад та потребам жителів територіальних громад.
 
Перевага надаватиметься тим проєктам, які передбачатимуть:
- залучення жителів до вирішення місцевих питань територіальних громад;
- активізацію тих соціальних груп, які дотепер були менш активними, залучення та інтеграцію внутрішньо переміщених осіб;
- організацію функціонування молодіжних просторів, молодіжних центрів, ветеранських просторів;
- залучення жителів з різних населених пунктів територіальної громади до проєктної діяльності, а також активності в населених пунктах поза межами адміністративного центру територіальної громади.
- розвиток співпраці та комунікації між жителями різних населених пунктів територіальної громади:
- облаштування укриттів для здійснення соціальної, молодіжної роботи, освітньої діяльності.
 
Заявки можуть подавати зареєстровані місцеві громадські та благодійні організації, ініціативні групи жителів, включно із ВПО, з територіальних громад-партнерів Програми USAID DOBRE. Кожен заявник може подати більше одного проєкту, але підтримка може бути надана лише одній проєктній пропозиції.
 
Бюджет проєктів. Максимальний розмір підтримки для проєктів з однієї територіальної громади – еквівалент 3000 доларів США.
 
Тривалість проєктів – до 4-ох місяців (період, у який може відбуватися реалізація проєктів: з 15 жовтня 2024 року по 01 березня 2025 року).
 
Детальне оголошення про конкурс, форми заявки та бюджету розміщено за посиланням https://aer.net.ua/…/konkurs_proyektiv_gromadski…/
 
Заявки приймаються до 23 год. 59 хв. 22 вересня 2024 року. 
 
Запитання про конкурс приймаються на електронну адресу [email protected] або за телефоном 0665043006. Контактна особа – Вікторія Савчук.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.