bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

100 грантів по 5 000 євро від EU4Business для мікробізнесу
22.08.2024

Надавачі грантової підтримки

Грантова підтримка від EU4Business реалізуються в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансування Європейського Союзу та Уряду Німеччини.

Проект реалізовано за сприяння – Міністерство економіки України, Міністерство фінансів України.

Партнер з виконання – Фонд розвитку підприємництва. Подати заявку на грант можливо через Портал ФРП.

Уповноважені банки: Ощадбанк, ПриватБанк.

 

Про грантову підтримку

Мікропідприємцям будуть надані гранти у розмірі до 5 000 євро у гривневому еквіваленті для реалізації заходів з відновлення своєї господарської діяльності через два уповноважених банки: Ощадбанк , Приватбанк .

Відбір отримувачів грантів відбуватиметься в межах конкурсу, для участі в якому мікропідприємець має подати заяву на Порталі Фонду розвитку підприємництва. Переможці конкурсу визначатимуться в автоматичному режимі на рейтинговій основі на підставі порівняння показників діяльності підприємства до війни та під час бойових дій, тому жодних розрахунків чи бізнес-планів робити не потрібно.

Кошти мікрогранту можуть бути спрямовані на придбання обладнання, переміщення майна підприємства, закупівлю сировини та матеріалів, виплату заробітної плати, орендну плату та інші господарські витрати.

!!! ВАЖЛИВО ВРАХУВАТИ !!! Кошти мікрогранту використовуються на фінансування вартості придбання товарів, робіт, послуг без урахування податку на додану вартість (ПДВ), який має сплачуватись за рахунок власних коштів мікропідприємця.

 

Відбір учасників Грантової підтримки:

Відбір учасників відбуватиметься у межах конкурсу, що буде проходити у період з 02.09.2024 по 30.09.2024 для відбору 100 мікропідприємців, які зареєстровані та провадять діяльність в найбільш постраждалих від війни областях (Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській (окрім м. Київ), Луганській, Миколаївській, Сумській, Чернігівській, Харківській, Одеській та Херсонській).

Переможці конкурсу визначатимуться в автоматичному режимі на рейтинговій основі на підставі таких основних критеріїв: рівня постраждалості від війни, виду економічної діяльності підприємства, якості використання коштів гранту, знаходження підприємства на деокупованій території та соціальної відповідальності бізнесу з огляду на зайнятість у його діяльності ветеранів та осіб з обмеженими можливостями.

Деталі за посиланням

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.