bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для молодіжних організацій і установ для залучення підлітків до розвитку громад
02.08.2024


 
Міжнародна гуманітарна організація “Людина у скруті” (People in Peril) запрошує молодь Чернігівщини та Київщини взяти участь у Конкурсі для молодіжних організацій та установ.
 
«Людина у скруті» надасть безпосередню підтримку 4 молодіжним організаціям та ініціативам у створенні громадських заходів для підлітків.
 
Організація прагне створити умови для активного залучення підлітків до розвитку своїх спільнот, щоб розширити можливості молоді створювати безпечні простори у громадах.
 
Тож, як молодіжна організація, рада, група, ініціатива тощо ви можете подати заявку на участь у проєкті, в межах якого вам надається фінансова підтримка від організації «Людина у скруті» на організацію двох (чи більше) заходів на рівні громад для залучення підлітків (дітей віком від 12 до 17 років) до активної участі в житті своїх громад.
 
Пріоритет буде наданий громадам із великою кількістю підлітків, де існує гостра потреба в психосоціальній підтримці та відсутні безпечні умови для дозвілля молоді.
 
Зверніть увагу, що заходи в межах проєкту мають реалізуватися в період вересня-листопада 2024 р., а перший обовʼязковий тренінг для організацій, що пройдуть відбір, відбудеться вже в кінці серпня.
 
Детальний опис Конкурсу, його умови та форми для заповнення ви знайдете за посиланням https://shorturl.at/lpXpg. Уважно з ними ознайомтеся!
 
Завантажуйте форми, заповнюйте та надсилайте до 16 серпня на електронну пошту [email protected]
 
Проєкт «Забезпечення благополуччя дітей через залучення громад, психосоціальну підтримку та підтримку в навчанні» реалізується за фінансування урядом Фарерських островів.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.