bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акселераційна програма для переробних сільськогосподарських підприємств від USAID АГРО
18.06.2024

Soul Partners за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку — АГРО оголошує про початок реєстрації на безоплатну акселераційну програму для переробних сільськогосподарських підприємств. Ініціатива має на меті полегшити доступ мікро, малим і середнім аграрним підприємствам до провідних технологій, знань та іноземних ринків, сприяючи їхньому сталому розвитку та масштабуванню.

 

Для кого?

Участь у програмі можуть взяти підприємства, які відповідають таким критеріям:

• мікро-, малі та середні с/г переробні підприємства, що зареєстровані та здійснюють діяльність в Україні від 1 року і більше;

• бізнеси, які мають продукт або послугу, які вже продаються на українському ринку або експортуються;

• підприємства, власниками або керівниками яких є жінки, ветерани війни та члени їхніх сімей, люди з інвалідністю, ВПО, молодь до 29 років включно або люди старше 60 років.

Щоб долучитися до участі, необхідно мати сформовану команду засновників та працівників, які відкриті до наставництва та зацікавлені в розвитку своєї компанії (не менше 2-х осіб).

 

Про програму

Учасники отримають можливість пройти 3-місячну навчальну програму з підготовки до залучення фінансування для розвитку та збільшення інвестиційної привабливості бізнесу, яка триватиме з 6 серпня по 6 листопада 2024 року.

За результатами проходження навчання три найкращі команди отримають запрошення продовжити участь у 6-місячному індивідуальному експертному супроводі. Він передбачає особисті консультації та менторську підтримку від профільних українських експертів для цілей залучення інвестицій та розширення бізнесу.

 

Як взяти участь?

Для участі в програмі потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — 26 липня 2024 року.

 

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.