bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

100 грантів на безкоштовне навчання в Українській ІТ-Сотні
13.07.2024

На сьогоднішній день більшість молоді віком 14-17 років має бажання виїхати за кордон. Створення сприятливих умов для якісного навчання та професійної реалізації молоді в Україні є одним із ключових завдань суспільства і держави. Життя в умовах війни, неможливість отримати повноцінну, якісну освіту і працевлаштуватись, щоб повною мірою реалізувати свій потенціал в державі, зумовлює зростання в молодіжному середовищі еміграційних настроїв.

Розуміючи актуальність даної проблеми, українські ІТ-компанії, українська освітня платформа “ІНТІТА”, Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Молодіжний центр працевлаштування”, Приватний навчальний заклад “Фаховий коледж Вінницька ІТ-Академія”, Вінницький приватний ліцей “ІНТІТА” і ще багато прогресивних організацій та підприємств  - об’єднались і розробили програму, яка передбачає безкоштовне навчання із супроводом до працевлаштування в ІТ-індустрії мотивованої і талановитої молоді України - “Українська ІТ-Сотня”.

Найкраща інвестиція - це в якісну освіту української молоді - у наше спільне успішне майбутнє.  Якісна ІТ-освіта має бути результативною, і результат - це гарантована професійна реалізація в ІТ-індустрії в Україні.

Програма “Українська ІТ-Сотня” спрямована на створення можливостей для самореалізації та розвитку молоді в Україні задля збереження та відновлення інтелектуального капіталу. Ініціатива направлена формування професійних компетентностей та працевлаштуванню в сфері інформаційних технологій. Ми допомагаємо молоді бути самостійними, самодостатніми, життєстійкими, активними і відповідальними учасниками суспільного життя в умовах воєнного стану.

Мрієш змінити світ на краще і гарантовано потрапити в ІТ-індустрію, щоб працювати в крутих компаніях ІТ-гігантах чи запускати свої стартапи? Подавайся на грант, щоб увійти до “Української ІТ-Сотні” і стати найкращим!

Реєструйся на сайті: https://100.intita.com/

Контакти

  • https://100.intita.com/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.