bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

НДІ оголошує тендер на надання транспортних послуг в Україні та за кордоном
02.07.2024

Національний демократичний інститут

Оголошення про тендер (ОПТ)

Транспортні послуги в Україні та за кордоном

для працівників і партнерів НДІ у зв’язку з програмною діяльністю

Дата публікації ОПТ: 02 липня 2024 р.

 

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Національний демократичний інститут (НДІ або Інститут) активно підтримує зусилля України, спрямовані на зміцнення демократичних інститутів та просування демократичних реформ шляхом підтримки належного врядування та залучення громадян, зміцнення політичних партій та розвиток громадянського суспільства, спостереження за виборами та посилення політичної участі жінок. Для підтримки роботи свого офісу і програм в Україні та за кордоном НДІ шукає постачальників якісних транспортних послуг на період тривалістю 12 місяців.

РЕЗЮМЕ

Національний демократичний інститут міжнародних відносин (НДІ) оголошує щорічний тендер на надання транспортних послуг для перевезення працівників та партнерів НДІ на зустрічі з партнерами та неурядовими організаціями, тренінги, семінари, форуми в Україні та за кордоном у зв’язку з програмною діяльністю.

ОБСЯГ РОБІТ

НДІ має намір закупити послуги надійних та кваліфікованих постачальників, які мають чинні ліцензії на міжнародні пасажирські перевезення, для надання послуг із перевезення учасників до/з необхідних місць у межах України та за кордоном. На запит НДІ постачальники повинні надати в оренду транспортний засіб, в тому числі 1 водія для поїздок у межах України та 2 водіїв для поїздок за кордон, із можливістю здійснення перевезень на місці на вимогу. Постачальники повинні володіти комфортабельними транспортними засобами великої місткості для пасажирських перевезень, яким не більше 8 років (із року випуску), та мати змогу надавати на запит автобуси місткістю 25–50 осіб, а також мікроавтобуси бізнес-класу місткістю 6–8 осіб для поїздок в межах України та за кордоном. Усі автобуси повинні бути механічно справними та придатними до експлуатації. Усі автобуси повинні бути обладнані кондиціонерами. За 72 години до початку надання послуг НДІ може проводити перевірки всіх автобусів, автомобілів та водіїв. Усі водії повинні мати посвідчення на право керування автобусами, що надаються. НДІ залишає за собою право переглядати інформацію про водіїв і вимагати заміни водія, якщо водій має погану репутацію або не може забезпечити надання безпечних послуг. Водії повинні бути максимально добре знайомі з територією надання послуг. Постачальник повинен забезпечити наявність у водіїв належних ліцензій та дозволів на міжнародні перевезення.

НДІ не є платником ПДВ в Україні. Потенційні постачальники повинні враховувати цю умову і бути готовими надати звільнення від сплати ПДВ після подання НДІ необхідних документів.

Після відбору постачальник повинен бути готовий дотримуватися плану організації поїздок, розробленого НДІ для спрощення перевезень автомобільним транспортом.

СТРОКИ

Кінцевий термін подання заявок: 22 липня 2024 року. Рекомендовано подавати свої заявки раніше.

Договір буде укладено на 12 місяців і почне діяти в серпні – на початку вересня 2024 року.

НДІ залишає за собою право зв’язуватися з учасниками тендеру для отримання додаткової інформації та роз’яснень щодо поданих пропозицій після кінцевого терміну подання заявок.

НЕОБХІДНА КВАЛІФІКАЦІЯ ТА ВИМОГИ ДО ПРОПОЗИЦІЇ

Потенційні постачальники повинні надіслати НДІ письмову пропозицію та заповнену таблицю, що міститься в додатку 1 до цього ОПК, до зазначеного вище кінцевого терміну.

Пропозиції повинні містити інформацію про кваліфікацію учасника тендеру для надання послуг, зазначених у пропозиції.

Усі заявки повинні містити:

● детальну пропозицію щодо вартості послуг, в тому числі пропонований графік платежів, умови анулювання (часткового або повного) та розірвання договору. Постачальникам рекомендовано пропонувати різні варіанти надання послуг;

● назву компанії, в тому числі назви будь-яких афілійованих осіб, підрозділів та дочірніх компаній або зовнішніх фірм, які братимуть участь у наданні послуг;

● інформацію про географію діяльності компанії;

● рік заснування;

● кваліфікацію та досвід;

● список із трьох рекомендацій (ПІБ та контактний телефон);

● опис парку транспортних засобів (включно з номерами та типом ТЗ);

● графік подачі автомобілів та пояснення процедур посадки до/ висадки з автобусів та автомобілів, включно з будь-якими зборами за подачу для посадки та висадку;

● детальне пояснення страхової відповідальності та відповідальності за збитки;

● надбавку за дальність із розрахунку на транспортний засіб та ціну за перевищення дальності;

● пояснення щодо покриття витрат на пальне;

● дані контактної особи з усіх питань, пов’язаних із договором. Крім того, на вимогу НДІ, імена та контакті дані осіб, відповідальних за виставлення рахунків, нещасні випадки, технічне обслуговування та будь-які інші питання, пов’язані з політикою або процедурами;

● НДІ може вимагати від постачальника підтвердження страхування повної/комерційної відповідальності та автоцивілки;

● обов’язковий строк повідомлення для бронювання;

● обґрунтування права водія на перетин кордону країни;

● заповнений додаток до ОПТ.

НДІ вимагає від постачальників подавати цінові пропозиції щодо найдоступніших та найвідповідніших послуг, які відповідають потребам НДІ. НДІ вимагає, щоб в усіх пропозиціях була зазначена вартість оренди автобусів із водіями за годину та за день. Для цілей економічної ефективності постачальникам рекомендовано включати альтернативні моделі ціноутворення. Якщо не зазначено інше та з огляду на економічну ефективність, у пропозиціях можуть бути запропоновані різні типи автобусів.

Якщо у вас є додаткова інформація, якою ви хочете поділитися, будь ласка, додайте її до пропозиції.

НДІ оцінюватиме пропозиції на основі відповідності постачальника опису необхідних послуг/товарів, вартості і співвідношення ціни та якості, досвіду/репутації, гнучкості умов оплати тощо.

Зверніть увагу, що відібрані постачальники повинні використовувати стандартний шаблон договору НДІ, копію якого можна отримати на запит.

Пропозиція повинна бути дійсною протягом 90 днів із дати закінчення строку дії цього оголошення.

ПРОЦЕС ПОДАННЯ ТА РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ

Пропозиції англійською мовою надсилайте на електронну адресу [email protected] до кінцевого терміну, зазначеного в розділі «Строки».

НДІ залишає за собою право відхилити будь-яку пропозицію. НДІ залишає за собою право розглядати заявки на внесення змін у будь-який час до укладання договору. НДІ не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою, передачею або презентацією матеріалів, поданих у відповідь на оголошення. НДІ не дає жодних гарантій щодо точності будь-якої інформації і не несе відповідальності за будь-яку довіру до цієї інформації або її використання, а також за будь-які претензії, що випливають з неї. Очікується, що пропозиції будуть дійсними протягом шести місяців із дати публікації ОПТ.

Учасники тендеру повинні розкрити інформацію про будь-які відомі минулі, теперішні або майбутні відносини з будь-якими сторонами, пов’язаними з НДІ. Наприклад, учасники тендеру повинні розкрити інформацію про те, чи є або чи був член їхньої Ради директорів членом Ради директорів НДІ, або чи пов’язані вони з організацією громадянського суспільства (наприклад, є членом Ради директорів, теперішнім/колишнім працівником або членом сім’ї, волонтером тощо), яка отримує, отримувала або буде отримувати фінансування від НДІ. Учасник тендеру також засвідчує, що запропоновані ціни були визначені незалежно і без обмеження конкуренції з іншими учасниками, зокрема, дочірніми компаніями, і що ціни не були і не будуть свідомо розкриті будь-якому іншому учаснику, крім випадків, передбачених законодавством. Невиконання цих вимог може призвести до того, що НДІ буде змушений переглянути потенційну заявку знову.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НДІ

Національний демократичний інститут є неприбутковою, позапартійною організацією, що працює над підтримкою та зміцненням демократичних інститутів у всьому світі через участь громадян, відкритість та підзвітність уряду. НДІ підтримує зусилля з демократизації на місцевому рівні в Україні з 1992 року.

Більше інформації про НДІ на сайті: www.ndi.org.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.