bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Українські кластери: будуємо майбутнє разом» 27 червня 2024 року
18.06.2024

ЄС і Німеччина підтримують українські кластери: будуємо майбутнє разом
 
В межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, Київська Школа Економіки проводить конференцію «Українські кластери: будуємо майбутнє разом», яка відбудеться 27 червня 2024 року.
 
Мета конференції:
Об’єднати українські кластери, агенції регіонального розвитку, експертне середовище, представників влади та інші організації, дотичні до теми кластерів та розвитку МСП України, під одним дахом освітнього закладу, який успішно імплементував тренінгову програму з кластерного менеджменту з жовтня 2023 року по лютий 2024 року.
 
Цей захід має важливе значення для зміцнення економічної стійкості українських МСП під час війни. Українські кластери, які є одним із стовпів економічної стійкості країни, отримають можливість обговорити виклики, можливості та інтернаціоналізацію кластерів, що сприятиме розвитку інновацій та експорту їхньої продукції.
 
Що чекає на учасників:
- Панельні дискусії: Обговорення ролі кластерних ініціатив у відновленні та майбутньому розвитку України.
- Презентації: Виступи кластерів, які успішно пройшли навчання в Україні та за кордоном.
- Зустрічі з представниками влади: Спілкування з представниками Міністерства економіки України та Агенцій регіонального розвитку.
- Нетворкінг: Можливість створення ефективних партнерських взаємин.
- Обмін досвідом: Можливість поділитися досвідом з колегами з інших кластерів України.
 
Деталі події:
- Дата: 27 червня 2024 (четвер)
- Час: 10:00-19:00
- Формат: гібридний (передбачена Zoom-трансляція)
- Місце: KSE Campus, м. Київ, вул. Миколи Шпака 3
 
Як взяти участь:
Для підтвердження вашої присутності, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 20.06.2024 за посиланням https://forms.zohopublic.eu/ssokseorgua/form/GIZ/formperma/cjZ8T_f4h-S79YHnQRdSCy4dZK__wEb8A_5Puj5t2Ds?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaY0n_SiWGZOmbfFk6iInvl3l8XIyvjFuYNLTpXhdZ73C0CSChhvuyNczRw_aem_AUveOGxfyS6vLaqCY4dZK5t0HkxMwCoVrfO9fFnrSKMp-SD8U-szxvq9TKdRhsJADQgfvnBhffvIdYi0ccLoX3Ow 
 
Запитання:
Якщо у вас є запитання, будь ласка, напишіть в Telegram координатору проекту: https://t.me/viktoriiabaliuk
 
Довідкова інформація:
Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua
 
Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО “Інститут Київська Школа Економіки” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.