bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кращі практики енергозбереження у ЖКГ України
06.04.2011

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України і Центр громадської експертизи запрошують всіх зацікавлених взяти участь у круглому столі “Досвід реалізації проектів та кращі практики щодо енергозбереження у житлово-комунальному господарстві України”.

Круглий стіл відбудеться 11 квітня 2011 року у конференц-центрі Міністерства з питань житлово-комунального господарства України (м. Київ, вул. Димитрова, 24, 1 поверх).

Початок роботи круглого столу о 10:00 год. Орієнтована тривалість круглого столу – 2,5 год.

Круглий стіл проводиться за результатами проекту “Кращі практики енергозбереження на місцевому рівні”, що виконувався Центром громадської експертизи за підтримки Фонду Східна Європа на кошти, надані Посольством Швейцарії в Україні, Посольством Королівства Норвегія в Україні та Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID).

Мета круглого столу – обговорити наявний стан та проблеми щодо впровадження енергозбереження у житлово-комунальному господарстві України, а також з’ясувати основні перепони на шляху реалізації відповідних проектів на місцевому рівні.

До обговорення під час круглого столу пропонуються такі питання:

  1. Мета і завдання, основні заходи та досягнення в межах проекту “Кращі практики енергозбереження на місцевому рівні”.
  2. Регіональні та секторальні особливості реалізації проектів щодо енергозбереження у житлово-комунальному господарстві України.
  3. Основні проблеми підготовки та реалізації проектів щодо енергозбереження у житлово-комунальному господарстві на місцевому рівні.
  4. Презентація проектів міжнародних донорських організацій та проектів міжнародної технічної допомоги щодо реформування житлово-комунального господарства України.

До участі в круглому столі запрошуються: представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, проектів міжнародної технічної допомоги та міжнародних донорських організацій, експерти українських аналітичних центрів та інших неурядових організацій, незалежні експерти, засоби масової інформації.

Зверніть увагу! Витрати на проїзд та проживання у Києві учасникам з регіонів організаторами круглого столу не відшкодовуються.

Для участі у круглому столі потрібно надіслати запит про реєстрацію із вказанням:

  • імені та прізвища учасника (1);
  • назви організації (2) та займаної посади в ній (3);
  • контактних телефонів (4) та адреси електронної пошти (5).

Останній термін подачі запиту про реєстрацію – 17:00 год. 8 квітня 2011 року.

Запитання та запити про реєстрацію можна надіслати за такими контактами: тел. 066 559-79-30 (Валентина Ляшенко), тел./факс 044 577-28-28 (працює в автоматичному режимі), ел. пошта: [email protected]

Контакти

  • Валентина Ляшенко
  • Громадьска організація “Центр громадської експертизи”
  • [email protected]
  • +380665597930

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.