bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Український урбаністичний форум 2024 відбудеться 13-14 вересня в Чернівцях
05.06.2024

Протягом двох днів на Українському урбаністичному форумі 2024 ми будемо говорити про звʼязок соціального та просторового розвитку українських міст, а також про те, як створювати справедливі та доступні міста.

Наскрізними темами Форуму стануть:

  • оновлення житлової політики та розвиток соціального житла в Україні,
  • планування інклюзивного та сталого міського майбутнього,
  • мобільність та розвиток громадського транспорту,
  • перспективи розвитку освіти у сфері міських студій, планування та інші.

Форум поєднає у собі як вертикальні формати панельних дискусій та презентацій, так і горизонтальні активності, зокрема прогулянки, воркшопи та неформальне мережування. Крім цього, Український урбаністичний форум 2024 стане майданчиком для зустрічі та обміну досвідом серед представників і представниць низових ініціатив, органів місцевого самоврядування, дослідницьких інституцій та міжнародних організацій.

Коли? 13-14 вересня.

Де та як? Чернівці, дводенна офлайн-події.

Робочі мови події: українська та англійська з синхронним перекладом

Участь у форумі безоплатна

Зареєструйтесь, щоб взяти участь

Український урбаністичний форум продовжує бути мандрівною подією і цьогоріч на запрошення наших локальних партнерів подія відбудеться у Чернівцях. Учасниці та учасники форуму матимуть нагоду дослідити місто, познайомитися з місцевими активістками та активістами, а також дізнатися про пріоритети розвитку Чернівців на найближчі роки.

Цьогорічний форум відбудеться за підтримки Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні. Головний локальний партнер — Чернівецька міська рада. Головний інформаційний партнер — урбаністична платформа Mistosite.

Якщо ви хочете стати партнерами події або маєте ідеї та теми, які хотіли б обговорити в межах форуму — напишіть нам на пошту [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.