bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ретрит для громадських активістів у Холодному Яру
04.06.2024

Ви громадський активіст(ка) чи волонтер(ка) молодої організації? Відчуваєте втому та емоційне вигорання від своєї діяльності? Та хочете розробити практики психологічної підтримки для своєї команди?

ГО “Горизонт змін” запрошує вас взяти участь у 5-денному ретриті!

Ретрит — період особистого чи групового усамітнення для психологічної роботи над собою.

???? На ретриті вас чекають групові психологічні сесії, ви долучитесь до цікавих активностей і майстер-класів, матимете можливість поспілкуватись із колегами чи усамітнитись та релаксувати на вечірніх посиденьках біля вогнища.

А також напрацюєте програму підтримки психічного здоров’я для своєї організації!

Експертка ретриту - психологиня, гештальт-терапевтка, бізнес-тренерка, медіаторка конфліктів Ірина Чижик

???? Коли? 3-7 липня

???? Де? У просторі «Хаті Скраю» в селі Мельники на Чигиринщині. Тут ви зануритесь у атмосферу довіри та безпеки, єднання з природою, відчуєте холодноярську енергетику та духовну міць.

Для кого? У ретриті можуть взяти участь представники громадських об’єднань, які працюють не більше трьох років, зі всієї території України.

✅️Щоб взяти участь у ретриті, потрібно заповнити анкету: https://forms.gle/4yocNMARxu1AWTip8

Відбір учасників та учасниць відбуватиметсься на консурсній основі! Кількість місць обмежена, тож звертайте увагу на якісне заповнення вашої заявки!

❗️Дедлайн подання заявки: 16 червня. Інформацію про результати відбору ви отримаєте 20 червня на вказану при реєстрації електронну пошту.

Участь у ретриті — безоплатна, організатори також забезпечують трансфер з Черкас до місця проведення заходу і назад, а проїзд до Черкас учасники (ці) організовують та оплачують самостійно.
___
ℹ️ Діяльність відбувається в межах проєкту “Розбудова спроможності та стійкості регіональних ініціатив” за підтримки NED

Контакти

  • https://www.facebook.com/horizonofchanges

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.