bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультаційні послуги для МСП соціальної економіки в агропродовольчому секторі від проєкту GRAINS
31.05.2024

Українська благодійна організація Платформа соціальних змін є частиною європейського проєкту GRAINS, націленого на стимулювання сталого розвитку малих та середніх підприємств в агропродовольчій галузі України.  

GRAINS оголошує новий конкурс для відбору 40 малих та середніх підприємств соціальної економіки в агропродовольчому секторі. Ініціатива спрямована на посилення екологічної стійкості шляхом надання цільових консультаційних послуг, які допоможуть МСП перейти до «зелених» бізнес-моделей.

Відібрані підприємства отримають комплекс спеціалізованих консультаційних послуг, спрямованих на посилення їхньої екологічної та соціальної відповідальності. Це включає індивідуальні консультації, візити на місця та експертне наставництво у кількох ключових сферах:

  • Картування можливостей фінансування: допомога у визначенні та поданні заявок на фінансування ініціатив зі сталого розвитку, включаючи державні гранти та інвестиційні фонди.
  • Підтримка в отриманні сертифікації: надання консультацій щодо процесу сертифікації за такими маркуваннями, як Fair Trade, Organic або B Corp, що допомагають МСП відповідати та підтримувати необхідні стандарти.
  • Підтримка у розвитку місцевих зелених ринків: стратегії та ідеї для виходу на місцеві зелені ринки.
  • Зменшення вуглецевого сліду: поради щодо зменшення споживання енергії, води та відходів, а також впровадження екологічних пакувальних рішень.

 

Конкурс націлений на посилення прихильності агропродовольчих МСП до екологічної та соціальної відповідальності.

Вимоги та процес подання заявки:

Конкурс відкритий для малих та середніх підприємств соціальної економіки, що працюють в агропродовольчому секторі. Заявники повинні продемонструвати прихильність до переходу на «зелені» бізнес-моделі та покращення екологічних показників. 

Заявки приймаються до 15 червня 2024 року

Зареєтруватися на конкурс можна за посиланням.

З детальним оглядом пропозиції можна ознайомитись за посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.