bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Хакатон «Ринок праці в умовах війни» за підтримки EU4Business
31.05.2024

Безбар’єрне робоче середовище є необхідністю для забезпечення рівного доступу до роботи для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Війна змінює наші реалії щожня. Тому пропонуємо спільно попрацювати над покращенням потенціалу для зі створення інклюзивності робочих місць, включаючи фізичну доступність офісів, адаптацію робочих процесів та використання технологій для підтримки інклюзії.

«Пропонуємо підприємцям, об’єднавшись у команди, попрацювати над рішеннями щодо викликів розвитку ринку праці сьогодні. Спільно пропрацювати можливості для створення інклюзивного робочого середовища. Як можна забезпечити рівні можливості для всіх працівників. Відповіді на ці питання будемо шукати разом під час хакатону разом із запрошеним експертом», – розповідає голова ГО «Вдоскональ себе» Сергій Трохимишин.

Хакатон – це організований івент, під час якого спеціалісти переважно одного профілю (але необов’язково) формують команди та вирішують конкретне завдання або розробляють дієве рішення за обмежений час. 16 червня хакатон складатиметься з двох частин:

  • Теоретичної, де буде відбуватися розгляд питань про інклюзивне робоче середовище, виклики ринку праці, зумовлені війною, аналіз кращих практик впровадження інклюзії на робочому місці та залучення до створення таких умов донорських організацій.
  • Практичної, де підприємці об’єднані у групи будуть працювати над вирішенням конкретного кейсу під супроводом ментора.

Хто може бути учасником: малий та середній бізнес (від 1 найманого працівника).

Реєстрація вже доступна https://forms.gle/eDMhnpdzvVujiKXD9

Чекаємо вас 16 червня о 09:00 у м. Вінниця, простір “Місто змістів” (вулиця Григорія Сковороди, 11).

Чому варто зареєструватися на хакатон? В Україні існує значний потенціал для покращення інклюзивності робочих місць, включаючи фізичну доступність офісів, адаптацію робочих процесів та використання технологій для підтримки інклюзії. На зустрічі будемо працювати над вирішенням питань бізнесу та створенням інклюзивного робочого середовища. Аби результати напрацювань можна було перенести на власну справу та створити інклюзивне середовище.

Мета хакатону: розробити інноваційні рішення для створення інклюзивного робочого середовища, що включає як фізичну, так і цифрову доступність для всіх працівників, незалежно від їхніх фізичних та ментальних можливостей. Це можуть бути технологічні рішення, архітектурні інновації, навчальні програми або політики, що сприятимуть створенню інклюзивних робочих місць.

Очікуваний результат: підприємціотримають потенційні інструменти для вирішення питань щодо викликів ринку праці в умовах війни. Також будуть розроблені прототипи інноваційних рішень (проєкти), які можуть бути впроваджені підприємцями. Підвищення обізнаності представників бізнесу щодо важливості створення інклюзивного робочого середовища та створення ефективної взаємодії зі стейкхолдерами.

Можливий трансфер для учасників з інших регіонів з Житомира до Вінниці. Кожен учасник отримає сертифікат про проходження хакатону.

 

Довідкова інформація: 

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Вдоскональ себе»і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

#eu4business, #StandForUkraine, #gizSME

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.