bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У ТРЦ Lavina Mall пройде Charity Family Day на користь дітей, що постраждали від війни
13.05.2024

На відвідувачів чекає насичена цікава програма:
Public talk з публічними персонами, під час якого телеведуча та коуч Надія Матвєєва проведе відверту розмову на тему «Емоційний інтелект дитини. Що потрібно знати батькам?» з адвокаткою, партнерка юридичної фірми, блогеркою, громадською діячкою, багатодітною мамою і усиновлювачкою Інною Мірошніченко та психологинею Сімейного центру ментального благополуччя «Твоя опора» Мариною
Гончар.

Ви також зможете трішки розім’ятися під час запальної руханки від відомої фітнес-експертки Ксенії Літвінової.

Для дітей поруч зі сценою проходитимуть майстер-класи з розмальовки, аплікації, орігамі, плетіння браслетів з намистин та стрічок, створення різних фігур з надувних кульок. Дітей розважатиме ростова лялька Sonic, а також біля сцени працюватиме художник з аквагриму та фотозона.

На завершення програми із улюбленими всіма піснями виступить хедлайнер заходу — українська співачка, авторка пісень та інфлюенсерка DIANA GLOSTER.

Вестиме захід громадська діячка та телеведуча каналу «Прямий» Катерина Трушик.

Під час Charity Family Day буде проведена благодійна лотерея, де переможці отримають цінні призи від партнерів заходу. Головний виграш – смарт-телевізор з рамкою-конструктором та захищеним екраном KIVI KidsTV, котрий надала компанія KIVI. Лотерейні квитки можна отримати на місці за донат 50 грн.

Ви також зможете придбати на передпродажі благодійні дропи від українських брендів Ganka for Home, Glass Art Stories та «Ні грама драми», створені у колаборації із фондом «Твоя опора».

Всі зібрані під час заходу кошти будуть передані на підтримку діяльності Сімейного Центру ментального благополуччя «Твоя опора», що надає психосоціальну допомогу дітям, які зазнали негативного впливу війни.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.