bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «День ветеранського бізнесу»
13.05.2024

 
Запрошуємо на Форум “День ветеранського бізнесу”, що проводиться в рамках ініціативи ГО “Асоціація приватних роботодавців” “Центр підтримки підприємницьких ініціатив ветеранів “Новий відлік”.
 
Мета проекту — допомогти ветеранам у започаткуванні, поновленні та розвитку власного бізнесу, забезпечити можливості влаштувати гідне життя ветеранам та їх сім’ям, підвищити конкурентоздатність ветеранського бізнесу, зробити популярним підприємництво як спосіб самозайнятості серед ветеранів та створити передумови для появи нових робочих місць.
 
Заходи нашого проекту дозволять вплинути на розв’язання зазначених проблем шляхом проведення низки заходів що дозволять ветеранам:
• отримати необхідні додаткові знання та навички;
• позбутися існуючих психологічних бар’єрів;
• отримати підтримку від практиків підприємницької справи, що компенсує відсутність досвіду;
• отримати доступ до існуючих фінансових можливостей для залучення коштів у власну справу;
• отримати сприятливе бізнес середовище для втілення ветеранських бізнес ідей.
 
У рамках Дня ветеранського бізнесу ми презентуємо можливості для ветеранів-підприємців, покажемо реальні підприємницькі кейси учасників проєкту та доведемо, що залучити грант на розвиток власної справи можливо і нескладно.
 
Дата: 30 травня 2024 року
Місце проведення: м. Харків
Участь: безоплатна

З міркувань безпеки інформація про місце і всі умови проведення уде надана кожному учаснику та учасниці індивідуально, після проходження ними попередньої реєстрації.

Форма для реєстрації:
 
Якщо у вас залишилися запитання пишіть на нашу пошту [email protected] або зателефонуйте +380632326280 Наталія (у робочі дні з 10:00 до 17:00
Захід реалізується “Асоціацією приватних роботодавців” у рамках проєкту “Центр підтримки підприємницьких ініціатив ветеранів “Новий відлік” за підтримки Українського ветеранського фонду.

Контакти

  • [email protected] або зателефонуйте +380632326280 Наталія (у робочі дні з 10:00 до 17:00

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.