bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн презентація конкурсів програми «Права людини і правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження»
04.04.2024

11 квітня, о 13:00 Міжнародний фонд “Відродження” презентуватиме нові конкурси, оголошені програмою “Права людини і правосуддя”.

1. Конкурс “Права людини в Україні в умовах війни”. Орієнтований на підтримку діяльності організацій громадянського суспільства, які діють на захист прав людини, відстоюють принципи демократії та верховенства права, стандарти прав людини, відповідно до вимог ЄС та Ради Європи.

2. Конкурс “Захист постраждалих від воєнних злочинів та допомога у притягненні винних до відповідальності”. Орієнтований на підтримку діяльності організацій громадянського суспільства, які допомагають постраждалим внаслідок бойових дій, фіксують, документують, архівують події війни.
  • Дедлайн подачі проєктних пропозицій на обидва конкурси: 25 квітня 2024 року. 
  • Середній розмір гранту – 2 000 000 гривень.
  • Термін реалізації проєктів – до 12 місяців.

Під час презентації конкурсів директор програми “Права людини і правосуддя” нашого Фонду Роман Романов розкаже про пріоритети і тематичні напрямки конкурсів, вимоги до проєктних пропозицій та відповість на ваші питання.

Презентація пройде на платформі ZOOM, посилання на зустріч усі зареєстровані учасники отримають безпосередньо у день події. Реєстрація відкрита до 11 квітня, 10:00. 

Реєстрація: https://forms.gle/2L8QuuNZ483ac3wJ7

Перед цим радимо детально ознайомитись з конкурсними оголошеннями, адже уся, необхідна для написання проєкту, інформація є у тексті конкурсів. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.