bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація польських вищих навчальних закладів
18.03.2011

Польський Осередок Туристичної Інформації у Києві сердечно запрошує взяти участь у презентації польських вищих учбових закладів, що пройде 8 квітня 2011 року в «Українському Домі» (01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 2).

Презентація розпочнеться о 15:00 у “Кобзарській світлиці”. На презентацію запрошуються викладачі, учні випускних класів (10 та 11 класи) та студенти учбових закладів, що планують своє навчання за кордоном. Після презентації – фуршет.

Презентуватимуться такі учбові заклади:

  1. Муніципальний проект «Тепер Вроцлав», що представляє: Вроцлавський університет, Вроцлавський політех, Економічний університет у Вроцлаві, Вроцлавський природничий університет, Дольношльонську Вищу Школу, Вищу Банківську Школу у Вроцлаві, Вищу Школу Управління “Edukacja”, Школу польської мови для іноземців у Вроцлавському політехнічному, Школу польської мови і культури для іноземців у Вроцлавському університеті.

  2. Вища Школа Економіки у Бидгощі

  3. Європейська Вища Школа у Сопоті

  4. Вища Школа Туризму і Екології у Сухій Бескидській

Вхід вільний. З огляду на обмежену кількість місць (у випадку участі класів, груп), просимо зголошуватися за тел. 044 278 67 28 або повідомляти на електронну пошту: [email protected]

Сподіваємося, що ця зустріч буде доброю нагодою для учнів визначитися з вибором майбутнього навчального закладу, для студентів – продовжити своє навчання за кордоном, для викладачів - зав’язати нові контакти для співпраці.

Вчитися за кордоном – простіше, ніж ви думаєте!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.