bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Психологів зі всієї України запрошують до участі в проєкті з професійної підтримки
01.04.2024

Громадська організація «Український професійний розвиток» оголошує набір учасників/ць до проєкту з підтримки психологів, які працюють в закладах освіти з дітьми та підлітками.  

Учасники/ці зможуть пройти тренінги від експертів з Ізраїлю та України, отримати безоплатні індивідуальні консультації й оплату супервізій та інтервізій. Також учасники отримають матеріали для практичної роботи і можливість долучитися до спільноти, сформованої з випускників проєкту.  

Проєкт створений у червні 2022 року для допомоги психологам, які зіштовхнулися з новими професійними викликами, пов’язаними з війною. Проєкт має два етапи — навчальний та практичний. На першому учасники/ці отримують актуальні знання, навички та підтримку. Під час другого етапу вони проводять тренінги з першої допсихологічної допомоги у своїх громадах для освітян та батьків.   

«Учасники та учасниці проєкту працюють з експертами-психологами, які мають багаторічний досвід роботи з людьми, пережившими війну чи бойові дії. До проєкту ми долучаємо фахівців з різних країн, частина з яких колись, як і Україна, пройшла трагічний шлях. Ці фахівці діляться своїм досвідом та інструментами, що знадобляться українським психологам. Також кожному учаснику проєкту ми надаємо індивідуальні супервізійні та інтервізійні консультації, бо розуміємо, що зараз надважливо підтримувати тих, хто допомагає та вчить справлятися з тривогами й страхами велику кількість людей», — розповідає керівниця проєкту Наталія Кругла. 

До участі у проєкті запрошуються практикуючі психологи закладів освіти, які працюють з дітьми та підлітками. Заявники мають проживати в будь-якій області України та бути готовими пройти курс навчання тривалістю в 1,5 місяці.  

Проєкт відбудеться в онлайн форматі. Для участі потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням. 

 

Форма реєстрації  https://forms.office.com/e/HYBn9zWP59  

 

Дедлайн реєстрації 05.04.2024

Контакти

  • Ольга Померанська комунікаційна менеджерка ГО «Український професійний розвиток» +380668001455 [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.