bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пристрій майбутнього для реабілітологів та створення музики за допомогою квантових комп’ютерів
01.04.2024

2 квітня 2024 року у місті Київ відбудеться офлайн-конференція “Дівчата в STEM: Досліджуй. Змінюй. Надихай”. Вона організована ГО Центр “Розвиток КСВ” та ініціативою “Дівчата STEMза підтримки SAP Ukraine. Конференція націлена на комунікацію між дівчатами-школярками та студентками, які почали реалізацію  себе у STEM в межах менторської програми від ініціативи “Дівчата STEM”. Також захід для фахівців /-чинь STEM-середовища як можливість знайти в свою команду молоді таланти. 

Марина Саприкіна, Керівниця Центру КСВ та ідейна натхненниця “Дівчата STEM”:“Інвестувати час та ресурси у молодих дівчат у STEM-сферах та підтримувати молодь  - необхідність. Це не лише інвестиція у їхнє майбутнє вже сьогодні, але й крок до рівноправної, інноваційної та стабільної науково-технологічної України.”

Під час конференції дівчата-менті будуть презентувати фінальні ідеї та проєкти, які вони розробили з менторками під час Менторської програми. Для фахівців, організацій, підприємців та державних установ, які шукають молоді таланти з області науки та технологій - це можливість запропонувати підтримку або навіть співпрацю дівчатам STEM та наживо побачити як зароджуються та реалізуються ідеї, що покликані здійснити міні-революцію у науковій та технологічній сферах України. Серед проєктів, які будуть представлені:

  • Проєкт “Система очищення водойм: кібернетика вже зараз”. Авторка - Тищенко Карина, 11 клас Наукового ліцею №3 Полтавської міської ради (менторка - Катерина Теребіленко - доцент, докторка хімічних наук Київського національного університету імені Тараса Шевченка )
  • Проєкт “Пристрій майбутнього для реабілітації”. Авторка - Анастасія Іванова, 11 клас Наукового ліцею №3 Полтавської міської ради (менторка - Віра Ткаченко - технічна Директорка (CTO) МacPaw)
  • Проєкт “Квантовий світ: створення музики за допомогою квантових комп’ютерів”. Авторка - Лада Чернорай, 7 клас Дніпровського ліцею №67 (менторка - Христина Гнатенко - професорка кафедри теоретичної фізики імені професора Івана Вакарчука, Львівський національний університет імені Івана Франка

Запрошуємо фахівців/-чинь STEM, які шукають молоді таланти з області науки та технологій. Захід  безкоштовний. 

Дата та час проведення: 02 квітня 2024 року, початок об 11:00 (офлайн участь у Києві)

Місце проведення: академія DTEK(Дорогожицька,3, м. Київ)

Реєстрація за посиланням - https://forms.gle/FCbqSMWL8XUSR78K7

Повна програма заходу за посиланням - https://docs.google.com/document/d/1FLfktHYzbfEdQUa6Od_CF9xb0p885Ut7CSoa1Itf9Fs/edit?usp=sharing 

 

Про організаторів:

Центр «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine) – провідна експертна організація, яка просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності в Україні. Протягом 15 років ми об’єднуємо компанії, адвокатуємо розвиток КСВ на національному рівні, а також спільно з бізнесом і донорами реалізуємо ініціативи, спрямовані на вирішення актуальних соціальних питань.


Дівчата STEM – це ініціатива, заснована Центром “Розвиток КСВ” у 2016 році. Вона спрямована на подолання гендерних стереотипів при виборі професії та на підвищення віри дівчат у власні здібності й можливість побудувати STEM-кар’єру в Україні. Саме тому ми об’єднуємо дівчат і жінок з усієї України, яких єднає захоплення STEM – наукою, технологіями, інженерією, математикою.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.