bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«НотаЄнота» запрошує освітян долучитися до проведення антифейкових ігор з протидії дезінформації
26.03.2024

Ви – представник або представниця школи, коледжу, університету, бібліотеки чи громадської організацій? Хочете навчитися організовувати та проводити антифейкові ігри “НотаЄнота”? Мешкаєте у Чернігівській, Київській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій або Сумській області? Тоді запрошуємо на наш освітній курс “НотаЄнота”!

Він складається з:

✔️cерії навчальних вебінарів із детальним аналізом завдань кожної гри;
✔️практичних лекцій про те, як писати пости, робити фото і відеоконтент для соцмереж;
✔️зустрічі-вебінари про актуальні фейки та інформаційні атаки. 

⏳Тривалість курсу: квітень-червень 2024 року.


Щоб успішно його завершити потрібно:

  • відвідати навчальні вебінари щодо проведення ігор “НотаЄнота”;

  • організувати щонайменше 3 гри “НотаЄнота” до кінця червня 2024 року. 

Усі учасники, які успішно завершать освітній курс “НотаЄнота”, отримають сертифікати (1 кредит ЄКТС або 30 годин), а також плакати із порадами з медіаграмотності та комікси з єнотом для подальшого використання в роботі як під час уроків чи занять у школах та університетах, так і для позакласних заходів та подій у відкритих просторах, бібліотеках та громадських організаціях. 

30 кращих фахівців, які проведуть найбільшу кількість ігор або найбільш креативні ігри “НотаЄнота” до кінця весни, будуть запрошені взяти участь у конференції “НотаЄнота”, яка відбудеться наприкінці програми у Києві.

❗️Попри те, що програма націлена на учасників та учасниць з Чернігівської, Київської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Сумської областей, долучитися до неї можуть й вмотивовані фахівці з інших регіонів України. Вони отримають онлайн-матеріали курсу, зможуть відвідувати гостьові лекції, а також взяти участь в розіграші ігрових наборів за умови проведення ігор. 

Участь у програмі безкоштовна. Щоб взяти участь у відборі заповніть форму до 31 березня:  21:00: https://forms.gle/XtH54bBdy2SsEtSRA 

ℹ️ Цей проєкт реалізується за підтримки Фонду “Партнерство задля стійкості України”, який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.