bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Тим, хто чекає»: «Рубрика» проведе онлайн-івент для родин військових
07.03.2024

Реєстрація на захід за лінком

У чому проблема?

У більшості українських сімей є принаймні одна людина, яка проходить службу у війську. Це сильно позначається на всій родині, адже відʼїзд близької людини в зону бойових дій — це суттєвий стрес та початок постійної цілодобової тривоги за її життя та здоровʼя. Дуже часто люди лишаються сам на сам з цими емоціями та не знають, де шукати допомоги.

Яке рішення?

Ми бачимо велику кількість питань на цю тему під профільними матеріалами, тому вирішили присвятити їй наш наступний онлайн захід. Запрошуємо рідних військовослужбовців та громадські організації, які впроваджують проєкти для їхньої підтримки, на онлайн-обговорення “Тим, хто чекає: допомога сімʼям військовослужбовців”.

11-го березня о 18:30 “Рубрика” разом з Veteran Hub, Службою психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців, TMS Rehabilitation Centr та іншими профільними організаціями говоритиме про ініціативи, які вже допомагають сімʼям військових впоратись з труднощами, а також обговоримо перспективи розвитку цього напрямку.

Крім того, профільний психолог та юрист дадуть поради щодо перших кроків адаптації життя до нових умов та зможуть відповісти на ваші питання.

Реєстрація обовʼязкова.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.