bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Крила збирають друзів
05.03.2024

Фонд «Горіховий дім» запрошує на щорічну звітну зустріч за результатами реалізації проєкту Крила у Львівській області. Цьогоріч у фокусі — надихаючі історії жінок, які змінюють не лише власне життя.

За час втілення проєкту Крила у громадах Львівщини (Жовтанецькій, Золочівській, Зимноводівській, Кам’янка-Бузькій та Львівській) ми познайомилися з дивовижними жінками, які, незважаючи на складні життєві обставини, змогли подолати перешкоди та зробити крок на зустріч мрії. І ми помітили, що мимоволі навколо таких жінок також  запускаються зміни — змінюється атмосфера в родині, пожвавлюється життя в громаді, сильнішою стає наша країна.

Ми хочемо, щоб історії випускниць проєкту Крила, а також запрошених гостей — підприємниць, які практикують ціннісний підхід у розвитку власної справи, почули якомога більше людей та надихнулися до втілення власних задумів та ідей.

Запрошуємо колег із громадських організацій та соціальних інституцій, які опікуються жінками та розвитком жіночого підприємництва, представників медіа та бізнесу, зацікавлених у співпраці та нових партнерствах.  

 

Деталі у прес-анонсі:

https://bit.ly/4bXDUr3

Контакти

  • [email protected] Оксана Фітель
  • комунікаційна менеджерка Фонду «Горіховий дім»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.