bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Поєднати відновлення в одну картину: 15 березня в Києві відбудеться Recovery Media Conference
27.02.2024

Поєднати відновлення в одну картину: 15 березня в Києві відбудеться Recovery Media Conference


Медіамережа “Вікно Відновлення” анонсувала першу Recovery Media Conference (Медіаконференцію з відновлення). Подія відбудеться офлайн 15 березня у Києві,
реєстрація вже відкрита, до участі на професійні дискусії запрошуються партнери мережі, представники міжнародних та донорських організацій, органів влади та інші стейкхолдери відновлення в Україні. 

Під час події «Вікно Відновлення» представить коло своїх завдань та познайомить з новими партнерами: у лютому за результатами open call до мережі приєдналися більш ніж 50 медіа та понад 20 громадських організацій.

Мережа також презентує результати двох ґрунтовних досліджень: всеукраїнського соціологічного опитування на тему сприйняття відбудови та аналіз медіа дискурсу — дослідження поширених у медіапросторі наративів на тему відновлення.

Вікно відновлення” — платформа, покликана стати агрегатором процесів відбудови, де можливо буде почути голоси всіх її учасників. Тож Медіаконференція з відновлення теж буде таким майданчиком. Тут проведуть експертні обговорення представники державної та місцевої влади, профільних громадських організацій та медійники. Вони спільно міркуватимуть про те, 

  • де лежать межі відповідальності кожного з гравців відновлення,

  • що перешкоджає втілювати відбудову та висвітлювати її,

  • як зробити висвітлення відбудови України якісним та почутим, 

  • як будувати довіру та залучення громадян у процеси відновлення,

  • що заважає злагодженій роботі влади, донорів, громадського сектору та медіа, і як це змінити

 

Участь у Recovery Media Conference можлива за попередньою реєстрацією. Кількість учасників обмежена. Місце та час заходу буде повідомлено зареєстрованим учасникам напередодні події. 

Реєстрація доступна тут: https://forms.gle/7AsxcEUUF5EkdPvq9 

Для акредитації медіа: https://forms.gle/zu261vEhghLCtvjF7 

 

Нагадаємо, медіамережа «Вікно Відновлення» (UA Recovery Window Media Network) розпочала роботу 22 січня 2024 року. Її співзасновниками стали стали сім організацій: “Східний Варіант” (Донеччина та Луганщина), “МОСТ” (Херсонщина), “Накипіло” (Харківщина), “Інтент” (Одещина, Миколаївщина), всеукраїнське медіа рішень “Рубрика”, аналітичний центр “Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва”, аналітична платформа VoxUkraine.

Об’єднання «Вікно Відновлення» підтримується урядом Великої Британії. Стежити за «Вікном Відновлення» можна у Facebook, Instagram та Telegram

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.