bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні організовує онлайн-захід
27.02.2024

«Європейські проєкти співпраці 2023. Досвід. Здобутки. Перспективи» 

Захід буде присвячено конкурсу програми ЄС «Креативна Європа» «Європейські проєкти співпраці» — найбільшому конкурсу підпрограми «Культура». Під час заходу ми розкажемо про участь українських організацій у конкурсі за всі роки участі України у програмі та поділимось статистикою подачі заявок на конкурс у 2023 та 2024 роках. 

На захід ми запросили грантерів конкурсу — представників українських організацій, що отримали фінансування від «Креативної Європи» за цим конкурсом у 2023-му році. Вони розкажуть про свій шлях від моменту виникнення ідеї проєкту до подачі грантової заявки (пошуку партнерів, переговорів з ними, підписання меморандуму про співпрацю та подальшу співпрацю з ними та інше). 

Коли відбудеться?

06 березня 2024

11:00 - 14:00 

 

Захід відбудеться онлайн, передбачена його онлайн-трансляція на YouTube-каналі Національного бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні.

Креативна Європа” – це програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Метою програми є захист, розвиток та промоція європейського культурного та мовного розмаїття та спадщини, а також підвищення конкурентоспроможності та економічного потенціалу сектору культурних та креативних індустрій, зокрема аудіовізуального. Україна стала учасницею програми у 2016-му році. З того ж часу українські заявники можуть отримувати грантову підтримку у понад 30 різних конкурсах. Загальний європейський бюджет програми 2021-2027 років складає 2,44 млрд євро. Наразі програма працює у 40 країнах.

В Україні постійно працює Національне бюро програми, яке надає консультаційну підтримку українським заявникам та поширює актуальну інформацію про програму. 

 

Контакти Бюро в Україні: 

https://creativeeurope.in.ua 

[email protected] 

Telegram-канал: https://t.me/creativeeuropeua

Контакти

  • Контакти Бюро в Україні: https://creativeeurope.in.ua [email protected] Telegram-канал: https://t.me/creativeeuropeua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.