bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація дослідження про участь жінок з інвалідністю та матерів дітей з інвалідністю в ОГС
27.02.2024

Презентація дослідження Людмили Гуляєвої «Потреби та оцінка залученості жінок з інвалідністю та матерів дітей з інвалідністю до ініціатив громадянського суспільства  в умовах широкомасштабної війни в Україні»

Коли? 28 лютого 2024 року,  16:00 -17:30 за Київським часом.

Де? Онлайн, ZOOM.
Спікерка: авторка дослідження  - Людмила Гуляєва, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів Академії праці, соціальних відносин і туризму (Україна), запрошена дослідниця Масачусетського технологічного інституту (США), громадська активістка.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/cFsZ4a3StYN2r2kL9

Про що йтиме мова? Будуть представлені результати онлайн опитування та пошукаємо відповіді на запитання:

Якими є потреби  жінок з інвалідністю та жінок -матерів дітей з інвалідністю у підтримці з боку організацій громадянського суспільства?

Якою є залученість жінок з інвалідністю та жінок -матерів дітей з інвалідністю до діяльності існуючих організацій громадянського суспільства та які  формати участі найбільш поширені?

Які  умови та фактори  сприяють формуванню активної громадської позиції жінок та їх участі   у ініціативах громадянського суспільства в умовах війни?

Які  негативні та обмежуючі фактори  заважають жінками активно брати участь в ініціативах громадянського суспільства?

Як широкомасштабна війна вплинула  на залученість жінок з інвалідністю та матерів дітей з інвалідністю до ініціатив громадянського суспільства?

 

Ця подія створена Гуляєвою Людмилою Петрівною за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.