bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття фестивалю документального кіно та показ стрічки циклу «Культура під час війни»
15.02.2024

Від 19 лютого до 23 березня 2024 року фестивальні документальні стрічки циклу  «Культура під час війни» побачать глядачі Києва, Чернігова, Одеси, Полтави, Львова. Фестиваль організований Представництвом ЄС в Україні у співпраці з Ukraїner в рамках комунікаційної кампанії «Разом творимо. Разом зберігаємо», що інформує громадськість про підтримку Європейським Союзом української культури та мистецтва в часи війни.

Глядачі побачать завершальну стрічку циклу документальних фільмів, в основу яких покладено матеріали соціокультурних експедицій Ukraїner на Північ, Південь, Схід і Захід України. Разом вони склали цілісну розповідь про життя та творчість дієвців української культури в часи широкомасштабної російської війни та про роль підтримки, яку ЄС невідкладно надав і надає митцям після 24 лютого 2022 року. Прем’єра першої стрічки циклу «Культура під час війни. Захід» відбулася 29 червня 2023 року. 

Під час події гості та глядачі матимуть можливість поспілкуватись з творчою групою авторів документального циклу «Культура під час війни».

З огляду на обмежену кількість місць, просимо підтвердити Вашу участь у відкритті фестивалю документального кіно «Культура під час війни» до 16 лютого 2024 року за адресою: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.