bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про додатковий відбір молодіжних команд для участі у проєкті
12.02.2024

 

Громадська організація «Агенція антикризової підтримки» оголошує додатковий конкурсний відбір молодіжних команд у громадах України для участі у проєкті «Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад”  в рамках Програми USAID “Мріємо та діємо”.

Проєкт «Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад» має за ціль розбудовувати здатності молодих активістів та активісток до ефективної участі в моніторингу бюджетів та інших ресурсів на місцевому рівні, включаючи гуманітарну допомогу, та коштів, спрямованих на подолання наслідків війни. Місія також передбачає посилення взаємодії та довіри між громадськістю та владою, стимулювання прозорості та відкритості у процесах прийняття рішень, а також формування взаєморозуміння та партнерства між різними стейкхолдерами.

Ми віримо, що активна участь молоді – це ключ до будівництва демократичного та вільного суспільства.

 

Ти мрієш про активну роль у розвитку своєї громади та вплив на прийняття важливих рішень щодо бюджету громади? Тоді цей проєкт для тебе!

Що вас чекає?

  1. 1.     Захоплююче навчання:

Три захоплюючі триденні сесії, де зберуться 100 молодих людей, щоб прокачати свої навички громадського моніторингу за використанням ресурсів громади.

  1. 2.    Реалізація ініціатив:

Ви не просто вчитеся – ви втілюєте свої ініціативи в реальність, роблячи громаду більш прозорою та відкритою!

  1. 3.    Підтримка та супровід:

Наші ментори будуть поруч на кожному етапі, надаючи консультації, підтримку та допомогу у плануванні та реалізації ваших ініціатив з нагляду за місцевими бюджетами та організації взаємодії з вашою місцевою владою!

  1. 4.    Співпраця з місцевою владою:

Проєкт залучає до партнерства органами місцевого самоврядування, а ви вчитеся комунікувати з владою та розробляти і впроваджувати адвокаційні кампанії.

Тривалість участі:

Приєднуйтесь до захоплюючої подорожі, що триватиме до жовтня 2024 року!

Результат:

Ви навчитеся розбиратися у питаннях місцевого бюджету та розвинете навички моніторингу публічних ресурсів. Те, що ще вчора здавалося складним, ви зможете пояснити жителям громади простими словами.

Своїми зусиллями ви допоможете вашій громаді стати прозорішою та відкритішою, а це шлях демократичного розвитку, що веде до комфорту та привабливості для бізнесу.

Приєднуйся до нас, і разом ми змінимо Україну на краще! Твоя активність та громадянська позиція – це ключові елементи розвитку нашої країни. Почни зміну разом з нами. Заповни заявку на участь у проєкті та долучися до активної молодіжної спільноти, яка має вплив!

Запрошуємо ініціативні групи молоді!

 

Що потрібно для участі в конкурсі:

  • Зібрати команду (10 осіб) однодумців та однодумець в своїй громаді з молоді віком від 18 до 35 років (включно).
  • Заручитись підтримкою місцевої влади на впровадження в громаді проєкту з молодіжного нагляду за бюджетом.
  • Обговорити ідеї щодо того, за якими видатками з бюджету, включаючи видатки на відбудову та подолання наслідків війні, ви вважаєте буде корисним організувати молодіжний нагляд.
  • Заповнити заявку на участь та надіслати нам разом з листом підтримки від голови громади через форму за посиланням нижче.

Дедлайн подачі заявок: [18 лютого 2024 року].

Не гай часу, долучайся до проєкту та стань частиною змін у своїй громаді та країні!

У конкурсі можуть брати участь команди, що складаються з щонайменше 10 молодих людей віком від 18 до 35 років, які проживають у міських, сільських, селищних громадах України на відносно безпечних територіях.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

 

Зверніть увагу!

! Анкета має заповнюватись спільно представниками_цями органу місцевого самоврядування та молодими активістами, які будуть брати участь в проєкті.

! До анкети необхідно долучити копію листа підтримки від голови громади про підтримку участі молоді у проєкті та готовність сприяти нагляду за розподілом бюджетів та ресурсів громад.

Переходьте за посиланням для заповнення заявки.

 

Ми вітаємо всіх кандидатів_ок для участі у проєкті незалежно від їхньої раси, кольору шкіри, національного походження, релігії, статі, гендерної ідентичності, сексуальної орієнтації, віку, інвалідності або будь-яких інших характеристик. Ми прагнемо створити відкрите та безбар’єрне середовище, де кожна молода людина може розвиватися та реалізовувати свій потенціал.

Про нас: Ми – «Агенція антикризової підтримки», є експертами, які трансформують Україну як суверенну та європейську країну. Через військову агресію наша Батьківщина зазнала нових викликів в своєму демократичному розвитку, і наша відповідь – це впровадження проєктів на підтримку людей, громад та їх відновлення. Системний підхід, який ми впроваджуємо, має на меті зробити систему публічне управління більш прозорим,  та ефективним сучасним стандартам доброго врядування.

Проєкт «Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад” виконується Громадською організацією “Агенція антикризової підтримки” в рамках Програми “Мріємо та діємо”. Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX та партнерами.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.