bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь у Львові запрошується на презентацію проєкту від Британської Ради
08.02.2024

В Україні стартує програма Британської ради “Youth connect for Ukraine”, що реалізується паралельно в Румунії та Польщі. Програма спрямована на розвиток лідерських та комунікаційних навичок молоді, збільшення впевненості та гнучкості у періоди невизначеності, посилення співпраці молоді з представниками уряду, громадського суспільства, підприємств і установ для досягнення синергії та вирішення низки криз сучасності у 21 столітті. Реалізація пілоту програми планується у Львові, Тернополі та Луцьку. 

З 23.02 по 27.02 відбудеться тренінгова програма та поп-ап активності у Львові “Youth Connect for Ukraine: креативне лідерство” для молоді віком 18-25 років. Унікальністю даного навчання буде фокус на креативному компоненті. Додатково молоді люди завдяки менторській підтримці зможуть розвинути свої проєктні ідеї та отримати фінансову підтримку

Запрошуємо вас долучитися до презентації програми 13 лютого з 14:30 до 15:30 у МолоДвіж Центр, де ми не лише розкажемо деталі щодо нового проекту Британської ради, а й поспілкуємося за кавою на тему: “Креативне лідерство. Як розвивати потенціал молоді під час війни?”

Для нас цінно почути вашу думку з цього питання, адже ви є молодіжними лідерами у громаді. Напрацювання дискусії будуть використані під час реалізації активностей проєкту.

Для участі заповніть, будь ласка, форму за посиланням: https://forms.office.com/r/qiZG2NDbQC

Контактна особа – Надія Юрова +380993621551

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.