bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Обмін досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу»
24.01.2024

Запрошуємо представників і представниць Волинських громад долучитися до вебінару з обміну  досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу. 

Старости, голови громад і громадські активісти з інших областей України поділяться власними успішними практиками, які нині працюють в їхніх громадах.
ТЕМИ обговорень:  
  • • Інструменти взаємодії старости та громади на прикладі Вінницько-Хутірського старостинського округу Вінницької міської громади: офіс старости, округ в смартфоні, офіс взаємодії.
  • • Кроки для побудови довіри громади до влади на прикладі Рокитнівської селищної громади: регулярні відео-ефіри у Facebook, звітування про роботу, онлайн інструменти залучення громадян до участі в житті громади.
  • • Ініціативи громадськості для налагодження сталого партнерства влади і громади на прикладі діяльності громадської організації у Смизькій селищній громаді
ДАТА: 26 січня (п’ятниця), 2024 року.
ПОЧАТОК об 11:00.
ДЕДЛАЙН РЕЄСТРАЦІЇ: 25 січня.
Зареєстровані учасники отримають посилання за яким зможуть долучитися до вебінару.

Цей захід проводить ГО «Волинський Інститут Права» в рамках гранту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.