bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний проєкт для молоді «Let’s Discuss»
18.12.2023

Крута можливість для української молоді - приєднуйтесь до міжнародного проєкту «Let’s Discuss», щоб боротися з дезінформацією та російською пропагандою заради України

Цей проєкт ми впроваджуємо в межах програми “Мріємо та діємо” і втілюємо у співпраці з IREX.

Розповідаємо про проєкт «Let’s Discuss»:
- Протягом декількох місяців влаштуємо декілька онлайн-зустрічей з молоддю з Бразилії, аби ви змогли розповісти про те, чим справді живе наша країна та молодь в умовах війни.
- Ви зможете поділитися своїм життєвим досвідом, дізнатися більше про іншу країну, подолати можливі упередження, а ще разом з однолітками з іншої країни поміркуєте, як ефективно розвінчувати російську пропаганду та боротися з дезінформацією. Ми знаємо правду і в наших силах показати красу та силу України світу.

А найактивніших учасників та учасниць онлайн-зустрічей запросимо на дводенний “Ідеатон”, щоб посилити співпрацю та спільно руйнувати міфи та хибні наративи про Україну за кордоном.

Для кого цей проєкт:
Для активної молоді, студентів/ок, молодіжних лідерів/ок, а також усіх, хто прагнуть поширювати правду та відкриті до нового!

Приєднуйтесь до нас, адже вже цього місяця ми плануємо три онлайн-зустрічі: 19 та 20 грудня! Тож обирайте зручну дату і хутчіше реєструйтеся за лінком.

Всього планується 16 зустрічей до кінця лютого, тому слідкуйте за нашими новинами.


Онлайн-зустрічі відбуватимуться у Zoom англійською мовою або з синхронним перекладом на українську та португальську, залежно від бажання учасників та учасниць зустрічей

Давайте знайомитись та прокачувати навички міжкультурного діалогу!
_______________
Проєкт між молоддю України та іноземною молоддю «Let`s Discuss» реалізовується в межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом(IRI) та Zinc Network.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.