bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочалася підготовка флеш-мобів з інформування студентів Харкова про гепатит С
21.02.2011

В рамках проекту (протягом березня-травня 2011 року) планується роз’яснювальна робота, проведення тематичних флеш-мобів біля провідних ВНЗ міста, розповсюдження листівок.

Мета проекту: сприяти зростанню поінформованості студентської молоді Харкова у проблемах загрози захворювання на гепатит С та необхідності уважного ставлення до власного стану здоров’я; привернути увагу до загрозливої ситуації, яка складається в Україні з епідемією гепатиту С.

За різними джерелами в Україні на гепатит С хворіє 3-5% населення та динаміка зростання захворювань відверто лякає.

У реалізації проекту планується участь Харківської міської студентської лікарні, органів студентського самоврядування ВНЗ міста.

Контакти:

  • Чибісова Наталія Григорівна, проректор з науково-педагогічної роботи і вихованню, керівник проекту Тел.: 716-44-05, 714-20-07
    e-mail: [email protected]
  • Степанова Марина Ігорівна начальник відділу зовнішніх зв’язків
    Тел.: 716-44-05, 714-20-07
    e-mail: [email protected]

Мета діяльності Харківського гуманітарного університету „Народна українська академія” – формування інтелігентної особи, здатної заробляти на життя високо кваліфікаційною розумовою працею цивілізованими методами, яка вміє працювати з людьми та для людей.
Детальніше

Мета програм „Громадське здоров’я” Міжнародного фонду „Відродження” – захист прав вразливих груп населення у сфері охорони здоров’я шляхом підтримки та розвитку потенціалу громадськості та активістських організацій, сприяння становленню політик і практик в сфері громадського здоров’я, які відповідають міжнародним стандартам, базуючись на принципах доказової медицини.
Детальніше

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.