bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-перегляд документальної вистави «Нас багато, але нас мало»
11.12.2023

Що таке документальна вистава?

Документальний театр виводить на сцену питання, які турбують суспільство. Сьогодні документальний театр знаходиться на межі мистецтва та соціальних проєктів. Завдяки таким виставам можна порушити актуальні теми, доторкнутися до найболючіших точок суспільства. 

Документальний театр має ряд особливостей, які відрізняють його від традиційного театру:

- тема вистави стосується кожного громадянина;

- для документального театру характерні дискусії після завершення вистави.

Збройна агресія росії проти України залишає за собою лише багато трагічних наслідків та страждань для українського народу та має глибокий вплив на життя та багатьох людей. Документальний театр є одним з інструментів висвітлення цієї жахливої реальності та привертання уваги до них.

Українці в Бельгії часом нарікають, що їх там багато, адже десятки тисяч українців отримали тимчасовий притулок у цій європейській країні після початку повномасштабного вторгнення, але водночас багато співгромадян опинилися в Бельгії до 24 лютого 2022 року.

Бельгію часто називають домом Європи, адже тут знаходяться Європейська комісія, Європейська рада, Європейський парламент, а також штаб-квартира Північноатлантичного альянсу (НАТО).

«Я постійно плачу на мітингах, вони були для мене сенсом життя в перші місяці, я навіть виходила на одиночні акції протесту під заправками Лукойла, нагадуючи бельгійцям, що заправляючись тут, вони підтримують агресора».

Дата: 15 грудня

Час проведення за українським часом: 19:00

Час проведення за часом Бельгії: 18:00

Місце: онлайн-платформа ZOOM.

Зареєструватися можна тут.

 

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном:

+380961724018,

Інна Душка, організаторка заходів Інституту “Республіка”

Слава Україні! Разом — ми сильні!

 

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка».

Контакти

  • сайт “Активної Громади”: https://ag.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.