bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аспен Інститут Київ розпочинає програму «Relief for Ukraine: екосистема підтримки українців»
07.12.2023

Як налагодити координацію між ключовими сторонами, які опікуються питанням гуманітарної допомоги для населення, постраждалого від війни? Що потрібно для цієї координації? Які точки росту можна знайти для впровадження системних рішень у сфері гуманітарної допомоги?

12 грудня Аспен Інститут Київ проведе Діалог «Координація: ефективний шлях до системної підтримки постраждалих від війни».

Реєстрація на Діалог за посиланням до 8 грудня: http://bit.ly/3N0JH4w

Під час панельної дискусії ключові стейкголдери обговорять можливі інноваційні та координовані рішення у сфері надання допомоги постраждалим від війни в Україні.

Дата і час: 12 грудня, 14:00-18:30 Місце проведення: м. Київ (буде повідомлене учасникам заходу додатково). Програма Діалогу за посиланням: https://bit.ly/3N5aMnc

До участі запрошуються представники державних органів, органів місцевого самоврядування, громадських, благодійних та міжнародних організацій, експерти, дотичні до тематику заходу.

Перелік учасників заходу буде сформований за принципом представлення різних заінтересованих сторін.

Участь у заході буде підтверджена 8 грудня.

До зустрічі на події!

Програма «Relief for Ukraine: екосистема підтримки українців» реалізується Аспен Інститутом Київ за ініціативи CORE Response за підтримки American Red Cross.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.