bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на онлайн-перегляд документальної вистави «Американська мрія 2.0»
01.12.2023

Американська мрія – це впевненість в тому, що наполеглива праця гарантує тобі стабільне майбутнє. Саме цей принцип був магнітом, який притягував до Сполучених Штатів підприємливих та роботящих людей. Саме це допомогло створити найпотужнішу економіку у світі та сформувати горду націю, для якої принципи демократії – фундаментальні. Сьогодні Америка приймає до себе українців, людей, які через потяг до демократії та волелюбність, потерпають від агресії з’їхавших з глузду імперців.

Що вони пережили?
Як вони бачать своє майбутнє?
Чи залишаться в країні, яка є мрією мільйонів людей по всьому світу?
Чи повернуться додому втілювати принципи американської мрії в українську?

Америка - це мрія мого дитинства. Напевно, як і більшості, але таке особливе ставлення та відчуття у мене були завжди… Ніби я сумую, ніби ти тут був, а тебе просто забрали. Ніби не на своєму місті. У мене була мрія побувати тут, бо я виросла лише на американських фільмах та мультиках. А останні п’ять років це дуже гостро відчувалося. Я дуже багато працювала, я могла працювати по п’ять місяців без вихідних, в мене не було ніякого особистого життя. Все що я робила - це працювала. Я постійно казала слова “блін, я ніби живу не своє життя, я не знаю що відбувається”. Я себе ніби втратила. Я казала: “Я не знаю як, але я буду в Америці”“.

Дата: 5 грудня

Час проведення за українським часом: 17:00

Час проведення за часом США: 10:00

Місце: онлайн-платформа ZOOM.

Зареєструватися можна тут.

Ознайомитись з повним анонсом можна на нашому сайті “Активної Громади”

 

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном:

+380961724018,

Інна Душка, організаторка заходів Інституту “Республіка”

Слава Україні! Разом — ми сильні!

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка».

Контакти

  • сайт “Активної Громади”: https://ag.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.