bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Подавайте заявки на Премію «Responsibility Award 2023»
30.11.2023

Премія «Responsibility Award» заснована Фондом родини Богдана Гаврилишина у 2021 році, щоб відзначити організації громадянського суспільства, які базують свою щоденну діяльність на основі цінностей, закладених у Декларації відповідальності людини Богдана Гаврилишина.

Цьогоріч Премія відзначить організації громадянського суспільства, які в часі повномасштабної війни своєю взаємодією з партнерами з інших секторів зміцнюють Україну та демонструють відповідальність на різних рівнях.

До короткого списку Премії відповідальності «Responsibility Award 2023» увійде 10 фіналістів, серед яких буде обрано 3-х лауреатів у номінаціях:

  • • Історія відповідального партнерства: громади

  • • Національний партнерський проєкт

  • • Взаємодія без кордонів: Україна до світу

Усі фіналісти Премії отримають відзнаку та медійну підтримку своєї історії відповідального партнерства. Лауреати Премії отримають грошову винагороду від Фонду та партнерів Премії.

Детальніше про умови участі можна дізнатися на сайті Премії

Подача заявок триває до 31 грудня включно.

Діліться історією відповідального партнерства! Ставайте частиною історії!

_____

Премію «Responsibility Award 2023» організовує Фонд родини Богдана Гаврилишина у партнерстві з Razom Inc., Програмою сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується USAID та здійснюється Pact в Україні, Міжнародним Фондом «Відродження», Фундацією ЗМІN за інформаційної підтримки UA: Суспільне, Українського радіо, Радіо Культура, ІСАР «Єднання».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.