bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Власні доходи та співробітництво як основні фактори стійкості громад
23.11.2023

Що таке “стійка громада” та які фактори впливають на стійкість під час війни? Яка роль власних доходів громад? Які зміни привніс воєнний стан у взаємодію між ОМС та органами державної виконавчої влади?

Аби відповісти на ці запитання, 28 листопада команда Центру соціологічних досліджень, вивчення децентралізації та регіонального розвитку KSE Institute презентуватиме результати свого дослідження з ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

Окрім представлення результатів проєкту, у програмі запланована дві панельні дискусії  за участі представників міністерств, програм міжнародної технічної допомоги та громад. 

Коли? Вівторок, 28 листопада, 10:00 – 13:00

Формат? гібридний

Мова? українська (з можливістю англійського перекладу у Zoom)

Реєстрація та деталі за посиланням: https://bit.ly/49Cj6Em 

Презентація відбувається в рамках дослідження за фінансування програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, стійкому та підзвітному багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.