bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Для молоді Вінниччини оголошено конкурс «Жінки. Мир. Безпека – 1325»
22.11.2023

Важливо почути голос молоді – оголошено конкурс «Жінки. Мир. Безпека – 1325» в рамках проєкту «Безпечне місто та освіта у світлі РПД 1325. Вінниччина».

Одна з найбільш очікуваних активностей проєкту «Безпечне місто та освіта у світлі РПД 1325. Вінниччина» – конкурс кращих практик та ідей організації безпечного освітнього середовища серед молоді Вінниччини «Жінки. Мир. Безпека – 1325». Учасниками конкурсу можуть бути команди (3-5 осіб), що складаються з актуальних учнів та/або студентів віком 15-25 років.

Кожна команда повинна представляти концепцію або практичний досвід, спрямований на створення безпечного освітнього середовища та сприяння миру та безпеці з урахуванням гендерного підходу у світлі виконання національного та регіонального плану дій на виконання Резолюції Ради Безпеки ООН «Жінки, мир, безпека».

Важливо почути голос молоді. Конкурс – це класна можливість для студенток та студентів проявити свої креативні ідеї, ініціативність. – Зазначає Голова ради ГО «Соціальна перспектива», докторка наук, професорка, директорка Вінницького інституту Університету «Україна», координаторrа проекту «Безпечне місто та освіта у світлі РПД 1325. Вінниччина», Ганна Давиденко.

Для участі команді необхідно заповнити реєстраційну форму до 10 грудня за лінком: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbj9BtiDax9zz53UhBtfFiuDS4VdOa5Faak4LjuRQGw2KPBQ/viewform

Впродовж 10-17 грудня відбуватиметься оцінювання та відбір найкращих ідей та практик комісією експертів. В результаті відкритого голосування буде здійснено відбір кращих 5 ідей та 5 практик, які пройдуть у фінал.

За результатами оцінок фінального етапу, експертна комісія обере 3 кращі ідеї чи практики.

Переможці отримують цінні призи від спонсорів конкурсу. А також, зможуть презентувати свої ініціативи громадськості у відео-сюжетах.

Проєкт реалізовується Громадською організацією «Соціальна перспектива» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконується Українським Жіночим Фондом у партнерстві з ГО «Ла Страда-Україна», Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем», Інформаційно-консультативним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Урядової уповноваженої з ґендерної політики.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.