bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Відкрий Європу завдяки Erasmus for Young Entrepreneurs»
20.11.2023

Бажаєте дізнатися, як взяти участь у програмі «Erasmus for Young  Entrepreneurs» з перших уст? Хочете знати всі лайфхаки та рекомендації щодо відбіркового процесу та участі в програмі?

Тоді долучайтесь до онлайн-події «Відкрий Європу завдяки Erasmus for Young Entrepreneurs»

 

Дата: 29 листопада

Час: 17:00

МісцеZOOM

 

Спікерка: Люда Нікітіна - випускниця програм Erasmus for Young Entrepreneurs та Посли європейської молоді. 

Людмила поділиться свої досвіду та враженнями від участі в програмі, а також дасть рекомендації майбутнім аплікантам та апліканткам. 

Програма ЄС «Erasmus for Young Entrepreneurs» доступна для українців та українок, яким більше 18 років і які планують запустити свій бізнес, або ж мають власну бізнес-ідею та хочуть дізнатися, як схожий бізнес працює закордоном. Участь у програмі дає можливість дослідити діяльність більш досвідченого підприємця або підприємниці та набратись досвіду. 

Обмін зазвичай триває 3-4 місяці (максимум 6 місяців). На час обміну ви як молодий підприємець або підприємниця отримуєте щомісячну фінансову підтримку від 530 до 1100 євро (в залежності від країни перебування), а також компенсацію транспортних витрат. 

 

 

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/UFs5tozwLETmLoxF9

Дедлайн реєстрації: 28 листопада о 18:00

 

Захід реалізується ініціативою “Посли європейської молоді” в Україні, що діє у межах комунікаційної регіональної програми Європейського Союзу “EU NEIGHBOURS EAST”.

Більше про послів та посолок європейської молоді: https://euneighbourseast.eu/ 

Для отримання сповіщень про актуальні можливіості від ЄС для молоді заохочуємо підписатись на Telegram-канал від послів європейської молоді: https://t.me/Yeas_opportunities

Контакти

  • Вайда Юлія +380687938867

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.