bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

U&WE Hub запрошує українських бізнесвумен на Міжнародний онлайн-івент до Дня жіночого підприємництва
14.11.2023

Захід передбачає надихаючі виступи підприємиць з усього світу, які поділяться своїм досвідом на шляху до успіху та  розкажуть про стан підприємництва в їх країнах.

Серед спікерок:

Марина Саприкіна, голова правління CSR Ukraine, засновниця U&WE Hub, яка розповість про стан жіночого підприємництва в Україні та надзвичайну стійкість українського бізнесу під час війни.

Маді Шарма, підприємиця, засновниця Madi Group, викладачка, активістка, авторка. Розкаже про навички, якими мають володіти жінки, про виклики складних часів і внутрішню силу, які вони дають. 

Фатіма Желма, керівниця навчальних програм для жінок організації Buzz Women, засновниця бренду органічного чаю Jelmah Herbella, який виготовляється у Гамбії. За створення можливостей для жінок та їхніх сімей Фатіма отримала багато міжнародних нагород.

Оснат Пелед, представниця Business Women Forum Romania — мультинаціональної організації, створеної для підтримки, навчання та обміну досвідом підприємиць з Румунії. 

Амель Дерагуі, засновниця Tandem Nomads, тренерка з бізнесу та маркетингу, ведуча подкастів з розширення прав і можливостей жінок через підприємництво, була опублікована у журналі Forbes.

Загалом в заході візьмуть участь понад 100 жінок з України, Румунії, Польщі, Литви, Латвії, Молдови, Гамбії, Грузії. Учасниці також матимуть змогу приєднатися до обговорення актуальних викликів, досягнень та можливостей жіночого підприємництва у міжнаціональних парах. Наприкінці буде створено спеціальний чат у WatsApp як платформа для подальшої взаємодії підприємиць з різних країн. 

Форматонлайн-захід 

Дата: 16 листопада

Час: 15:00-18:00

Мова: англійська

Реєстрація: посилання

 

Про організаторів:

U&WE_hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) — спільнота українських свідомих жінок-підприємиць, об’єднаних в локальні мережі, які зацікавлені у розвитку власної справи, а також небайдужі до розвитку бізнесу стейкхолдери. Ініціатива реалізується Центром “Розвиток КСВ” в межах програми USAID “Мріємо та діємо”.

Історії учасниць, анонси відкритих подій та багато інших форматів у наших соціальних мереж уInstagramLinkedINFacebookTelegram 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.