bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь Львова запрошують на зустріч із депутатами міської ради
03.11.2023

Громадянська мережа ОПОРА у Львові запрошує молодих людей, зацікавлених локальною політикою на тематичну зустріч у Львівській міській раді.

Захід є частиною громадської ініціативи «Атестація депутатів місцевих рад» та проводиться із метою формування у молоді практичного досвіду щодо діяльності місцевих депутатів та функціонування місцевого самоврядування.

Програма нашої зустрічі включатиме у себе невелику оглядову прогулянку-екскурсію ратушею, після чого відбудеться зустріч із депутатами та представниками “Секретаріату ради”. Ця розмова дозволить учасникам та учасницям зорієнтуватися у тому, як виглядає політична кухні Львова, хто за що (не) відповідає, чим займаються депутати, а також як можна долучатися до впливу на розвиток громади у період між виборами” – розповідає про ідею заходу координаторка кампанії у Львові Анжеліка Зозуля.

Учасники зможуть поставити свої запитання.

Зустріч проходитиме у Ратуші (площа Ринок, 1) та триватиме з 14:00 до 15:45. Участь безкоштовна, попередня реєстрація у формі https://forms.gle/SwhhN5zG1NCgjzwi6 – обов’язкова (у будівлі працює пропускний режим).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.