bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс коміксів на zero waste тематику «Намалюй історію про Нулика»
02.11.2023

17 жовтня стартує Всеукраїнський конкурс коміксів “Намалюй історію про Нулика”, який проводить ГО “Центр громадських та медійних ініціатив” (Zero Waste Kharkiv) за підтримки Calidris, а також інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України. 

Конкурс має на меті простимулювати креативність і творчість дітей, підлітків та дорослих через створення коміксів та продемонструвати інноваційні підходи до запобігання утворенню відходів, повторного використання матеріалів та компостування. 

До участі у конкурсі запрошуються усі громадяни України від 6 років. У рамках конкурсу потрібно власноруч або за допомогою комп’ютерної техніки намалювати комікс на одну з тем поводження з відходами за принципами zero waste (“нуль відходів”) - Refuse (відмова), Reuse (повторне використання), Rot (компостування).

Для участі необхідно:

  • • намалювати не більше одного комікса відповідно до вимог, що містяться у Положенні конкурсу.

  • • заповнити проєктну заявку конкурсу до 3 грудня 2023 року, де розмістити посилання на папку із відкритим доступом на ґуґл диску, у якій завантажено комікс. Малюнки коміксів повинні мати назву історії, прізвище автора та номер телефону (Наприклад, “Фокуси Нулика_Петренко Оксана_0000000000)  

Вимоги до коміксу:

  1. Головним героєм коміксу є Нулик - позитивний герой, який може відігравати різноманітні ролі в створених історіях. Познайомитися із Нуликом можна тут.

  2. Комікс конкурсу має складатися з обкладинки, що передає основний зміст коміксу та мінімум 4-х панелей (кожна панель містить одну сцену-малюнок).

  3. Роботи надсилаються у форматі TIFF, GIF, PDF 300 dpi з вертикальним розгортанням сюжету. Учасник/ця повинен/на зберегти роботи в оригінальному вигляді до  оголошення переможців конкурсу. Організатор залишає за собою право запросити і отримати від учасників  роботи у форматі, який потрібно для друку видавництву. 

Найкращі історії будуть опубліковані у вигляді плакатів, та/або календарів, або/та увійдуть в книжку історій про Нулика, а переможці отримають цінні подарунки.

Про правила проведення конкурсу і відбору, а також оцінювання заявок детальніше читайте у Положенні конкурсу.

Подія конкурсу у Facebook.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.