bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Збірний анонс заходів від «Активної Громади» на листопад
01.11.2023

У таких складних обставинах, як зараз, навчання є не лише шляхом до особистого зростання, але й засобом підтримки громадської активності та розвитку суспільства. Нові набуті навички дозволяють нам вести активну участь в громадському житті, краще розуміти суспільні проблеми та ефективно шукати рішення проблем. 

Саме тому ВІ “Активна Громада” продовжує проводити різні заходи, тренінги, навчання та надавати психологічну допомогу всім, хто її потребує.

 

Ранкова кава з психологом

ВІ “Активна Громада” продовжує проводити прямі включення з психологами та коучами, які входять до команди “Активної Громади”, під час яких усі охочі можуть отримати відповіді на свої запитання та отримати ключові рекомендації й поради згідно зі своїм індивідуальним запитом.

Мета: привернути увагу громадськості до роботи психолога, коуча, познайомити аудиторію з психологом/коучем та методом його/її роботи. Розібрати ті запити, які хвилюють аудиторію, але людина ще не готова прийти на сеанс.

Зустрічі проводить організаторка заходів ВІ “Активна Громада” Інна Душка з командою психологів/коучів ВІ “Активна Громада”.

Дата: 2, 9, 16 листопада

Час: 10:00

Місце: прямий ефір на сторінці ВІ “Активна Громада” у Facebook.

Розклад етерів на листопад:

2 листопада - Олексанра Гліжинська, виконавча директорка Інституту “Республіка”, засновниця ВІ “Активна Громада”, сертифікований коуч, НЛП-майстриня;

9 листопада - Анастасія Паньковецька, професійний коуч, співведуча в МІКШ, PCC ICF, бізнес-тренер МКГ “Живе Діло”, співведуча курсу навчання коучингу в Міжнародній Інтегральній Коучинг Школі, майстер Еннеаграми;

16 листопада - Юлія Демченко, коуч з розвитку мислення, менторка з особистої ефективності, менторка та членкиня сертифікаційної комісії Міжнародної інтегральної коучингової школи.

 

КАГ: Українська діаспора. “Як українці з-за кордону наближають Перемогу України”

Радо повідомляємо, що в листопаді ми продовжуємо проводити такі Клуби, під час яких ви зможете більше дізнатись про те, як українці з-за кордону наближають нашу Перемогу!

Тому запрошуємо всіх діаспорян за кордоном, українців, які тимчасово перебувають в інших країнах через війну в Україні, та українців в Україні долучитись до Клубу Активної Громади за участі Інни Івченко.

Спікерка: Інна Івченко, Президентка організації “Молодь Українського Національного Об’єднання” (МУНО), художня керівниця українського драматичного театру «Сузір’я».

На зустрічі будемо говорити про:

  • ідею та історію відновлення організації МУНО;
  • успіхи та виклики в діяльності МУНО;
  • заходи на підтримку України та залучення канадців до них.

Дата: 4 листопада 2023 року

Час проведення за Києвом: 19:00

Час проведення за Едмонтоном: 10:00

Місце: онлайн-платформа ZOOM.

Зареєструватись можна за посиланням.

Переглянути детальний анонс можна за посиланням.

 

Ранкові зустрічі з юристом

Це будуть прямі включення юриста разом з модератором, під час яких ви зможете поставити питання, що вас турбують та отримати на них відповіді.

Вадим Букрєєв, юрист, адвокат. Має багаторічний досвід правової роботи з супроводження діяльності юридичних і фізичних осіб. Провів понад 1 000 судових процесів, переважна більшість яких закінчилася на користь його клієнтів. Маючи різносторонній досвід, вміє прораховувати кроки наперед, передбачає результат, але, при цьому, уважно ставиться до дрібниць.

Дата: 7, 21 листопада

Час: 10:00

Місце: прямий ефір на сторінці ВІ “Активна Громада” у Facebook.

Якщо у вас є питання або ситуації, з якими ви потребуєте допомоги, то їх можна лишити за посиланням.

Участь БЕЗКОШТОВНА.

 

Документальна вистава “Яскравий птах на гілці сакури”

Яскрава українська пташка вже 9 років в польоті. Жахнувшись російських танків на вулицях Донецька, вона майнула зі Сходу в центр - до столиці, але звити гніздо серед київських каштанів так і не вийшло. Після перельоту на південь тепло довго не протрималось. Північний кривавий вітер знов зігнав пташину з гілки одеського платана. Тоді знову на Схід, далі й далі на Схід…

Запрошуємо на онлайн-перегляд документальної свідоцької історії двічі переселенки Ольги Насєдкіної.

Дата: 8 листопада

Час проведення за українським часом: 16:00

Час проведення за японським часом: 23:00

Місце: онлайн-платформа ZOOM.

Зареєструватися можна тут.

 

Переглянути повний анонс можна на сайті “Активної Громади” за посиланням.

Також зазначаємо, що анонс поступово доповнюється, щоб не пропустити - підписуйтесь на нашу сторінку Facebook та слідкуйте за новинами.

 

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном:

+380961724018,

Інна Душка, організаторка заходів Інституту “Республіка”

Слава Україні! Разом — ми сильні!

 

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.