bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підсумкова зустріч Клубу «Активної Громади»: «Повернення в Україну. Психологічний аспект»
26.10.2023

Повернення в Україну після тривалого перебування за кордоном може бути важким процесом для багатьох людей, який супроводжується численими психологічними викликами, а сам емоційний стан може різко коливатися від радості й натхнення до суму й апатії. На зустрічі поговоримо саме про такі виклики, щоб учасникам було легше долати їх та розуміти свої емоції.

У жовтні “Активна Громада” провела 14 Клубів за участі активних українців за кордоном, які підтримують зв’язок з Батьківщиною та найрізноманітнішими способами допомагають залучати підтримку від інших країн. На зустрічах обмінювались ідеями, порадами, викликами та самим досвідом життя за кордоном.

Тому запрошуємо всіх діаспорян за кордоном, українців, які тимчасово перебувають в інших країнах через війну в Україні, та українців в Україні долучитись до Клубу Активної Громади за участі Олександри Гліжинської, Юлії Янчинської та Ольги Трофімчук на тему “Повернення в Україну. Психологічний аспект”.

Гості зустрічі:
Юлія Янчинська, менеджерка по роботі з Telegram.
Ольга Бережна, комунікаційна координаторка ВІ “Активна Громада” у Здобицький ТГ.

Модераторка зустрічі: Олександра Гліжинська, виконавча директорка Інституту “Республіка”, засновниця ВІ “Активна Громада”.

Під час Клубу поговоримо більше про:

  • рішення повертатись в Україну;
  • підготовку до повернення в Україну;
  • труднощі, які виникли при поверненні на Батьківщину;
  • методи адаптації. 

Дата: 31 жовтня 2023 року

Час проведення за київським часом: 14:00

Місце: онлайн-платформа ZOOM.

Зареєструватись можна за посиланням.

 

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном:

+380961724018,

Інна Душка, організаторка заходів Інституту “Республіка”

 

Довідка. Проєкт “Активна Громада: право вибору” підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Контакти

  • сайт “Активної Громади”: https://ag.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.